שאלה לאלוהים

dreamer1

New member
שאלה לאלוהים

20020823 צריך להקשיב ללב לים ולכאב.. אני עדיין חוקר ומנסה בכל כוחי לגלות את סודות היקום כמובן הכל במגבלות האינטלגנציה שלי ונקודת מבטי הצרה... אבל לעזאזל יש דברים שאני פשוט לא מצליח להבין!!! אלוהים אני פונה אליך ברשותך אני אמנם אדם פשוט אבל יש לי כמה שאלות אליך אלוהים דבר ראשון אני יודע שאתה קיים יש כל כך הרבה דברים שעברתי בחיים שהוכיחו לי שאתה קיים אז יש לי שאלה אליך אני בטוח שיש לך תשובה הגיונית ופשוטה להבנה שאפילו אדם פשוט כמוני יוכל להבין אותה בפשטות! אלוהים בראת המון דברים נפלאים וקסומים בעולמנו דברים עוצרי נשימה דברים שמחברים אותנו אליך אלוהים שלי אלוהים אחד הדברים הקסומים והנפלאים ביותר זו האהבה וואוו איזה דבר קסום זה האהבה כמה כייף שיש אותה כולנו מחפשים אותה ורודפים אחריה כל חיינו לכל אדם ואדם בעולם הזה יש כמהות לא מוסברת לרגש ולשיכרון החושים הזה שנקרא אהבה... ממש כמהות אינטואיטיבית בכל אחד ואחד מאיתנו מיום הולדתנו עד יום מותנו דבר ראשון לפניי הכל אני רוצה לומר לך תודה אלוהים שלי אני חושב לפחות שהרגשתי את זה פעם או פעמיים בחיי את הרגש הנפלא הזה שהציף את כל כולי שנתן לי כוחות לקום בבוקר כל כולי התמלא באנרגיות לא מוסברות הרגשתי שאני יכול לכבוש את העולם כך שזו היתה חייבת להיות האהבה שזרמה בערקיי אלוהים האהבה הזו מחברת אותי אליך האהבה הזו גורמת לי להבין שאתה קיים הריי איך ייתכן שדבר כל כך קסום נפלא עילאי וטהור שייך למשהו אם לא אליך אלוהים אני יודע שאתה נמצא שם פה איתי תמיד הוכחת לי את זה אבל אלוהים שלי אני לא מצליח להבין משהו אנא ממך הכנס בי את התובנה הדרושה כדי שבליבי תיפתר החידה... אלוהים איך ייתכן שהדבר הנפלא הזה שנקרא אהבה גורם אושר עילאי לשניי אנשים מחבר שתיי נשמות לנשמה אחת איך ייתכן שהדבר העילאי הזה שלא דומה לשום דבר שהכרתי יכול לעשות לי כל כך רע רע ברמות שלא ניתנות לתאור איך ייתכן שהאהבה הזו בין שניי אנשים גורמת כל כך הרבה סבל לאדם שלישי למה אני לא יכול להבין ולהנות מן האהבה הזו שקיימת בין האקסית שלי לבין החבר הנוכחי שלה למה האהבה הזו מוגבלת רק לשניי אנשים הריי תמיד ידעתי שלאהבה אין גבולות שהיא מציפה את כולם, כל אחד ואחד מאיתנו... אני פשוט לא מצליח להבין את זה אלוהים שלי אני רק חושב עליה ועליו ומיד במהירות שלא ניתנת לתאור הלב שלי מתכווץ למה זה כל כך כואב למה אני פתאום מרגיש שלא אוכל לאהוב אף אחת אחרת לעולם למה שלחת אותה אליי אם לא ידעתי איך להתמודד עם כל האהבה הזו מה רצית להוכיח לי למה שלחת אותה אם זה היה רק לכמה דקות למה לא רצית שהיא תישאר איתי לנצח אלוהים שלי למה איבדתי את הרצון להמשיך להיאבק למה קשה לי כל כך לחיות אלוהים אני בן 30 ומדבר כמו נער מתגבר למה אלוהים למה?

dreamer1

New member
תשובה

בני היקר שאלת שאלות יפות תן לי לנסות לענות לך.. בני היקר שלחתי לך אהבה קסומה רציתי לחבר אותך אליי רציתי שתבין מה זו אהבה אמיתית בני איבדת את הדרך רציתי להראות לך מה זו אהבת אמת אהבה שבאה מתוך הנשמה מהמקומות הכי עמוקים וטהורים בני לא ידעת מה זו אהבה הייתי איתך תמיד הקשבתי לך שמעתי אותך בלילה ראיתי שאתה משתוקק לאהבה הזו לדעת מה זו אהבת אמת אז שלחתי לך אותה! שלחתי לך סימן שלחתי לך את האור שלחתי לך את האמת בני בוא תנסה להיזכר מה עשית עם כל האהבה שנתתי לך? זוכר? התכחשת לאהבה הזו לא רצית לשמוע עליה פחדת להיתמסר אליה בני התכחשת אליי!!! אני לא מתכוון לבחור את הבחירות שלך בשבילך אתה תעשה מה שאתה רואה לנכון לעשות ביקשת נתתי לא רצית לקחתי בחזרה ובקשר לשאלתך בני כן קיימת המון אהבה אני אגלה לך סוד האהבה הזו קיימת בכולם בכל נשמה ונשמה שקיימת ביקום לכולם מגיע להרגיש אותה ולחוות אותה אתם רק צריכים לרצות אותה בני זה הכל לרצות אותה באמת באמת!!! הקסם שיש כרגע בין הזוג שדיברת עליו זו אהבה ענקית שנתתי אותה גם לך בני אני אתן לך אותה שוב ושוב רק תבקש רק תרצה רק תהיה מוכן לא ידעת מה זו אהבה אמיתית אז שלחתי אותה אליך אבל לא ידעת מה לעשות איתה לא ידעת איך להתמודד איתה אבל אני מאושר כי אני יודע שעכשיו אתה יודע מה זו אהבה אמיתית בני שלחתי לך משהו קסום אתה כבר לא אותו אדם שהיית חייך השתנו אתה כבר לא תחפש את מה שחיפשת עד היום כי אתה יודע עכשיו מה היא האמת אתה יודע מה לחפש אתה צריך להיות אסיר תודה! בני תבין האהבה הזו היא אין סופית ומספיקה לכולם כולם כולם נכון יש בך המון כאב עכשיו אבל רק בזכות הכאב הזה הבנת דברים שאם הכאב הזה לא היה מגיע לא היית מודע לערך הדברים בני אתה מוכן עכשיו הכשרתי אותך הכנסתי בך את מה שכל כך רצית עכשיו אתה יודע בדיוק מה היא אהבה הרבה נשמות חושבות שהן יודעות מה היא אהבה אבל ברגע שמגיעה האהבה האמיתית הן שוכחות הכל הן פשוט מתמסרות לאמת זה מה שעשית איתך אל תהיי עצוב קיבלת מתנה נפלאה וקסומה!!!

זה יפה...

הכתיבה, כן. אבל התכוונתי לתוכן. כואב לך, ואתה פונה לאלוהים בשאלה . אתה גם עונה עליה.... זה מה שכל כך יפה. אתה כואב, אבל אתה מבין. אני מאמינה שכל דבר שניתן לנו, בין אם שמח בין אם עצוב, כואב או מאכזב, ניתן לנו כדי שנלמד. והנה... למדת. למדת להעריך את מה שניתן לך, לא לזלזל, לא להתכחש, להפסיק לפחד ולתת לעצמך לזרום עם הרגשות.... "רק בזכות הכאב הזה הבנת דברים" את זה אתה כתבת, ואני לא יכולה שלא להסכים עם זה. הלוואי ותבוא לך אהבה נוספת, כזאת שלא תפחד ממנה, כזאת שתהיה מוכן להאמין בה, לבטוח בה ולהתמסר לה.
מאחלת לך שאיחוי הלב
יבוא במהרה...

manew

New member
אני אומנם לא אלוהים אבל..

אני ינסה בכל זאת לענות כאשר אדם נולד קיימת בו שאיפה חזקה להתקרב לאותו מצב של רגש שהיה בו לפני הלידה כלומר: הנשמות לפני שהם יורדות לעולם מחוברות ביניהם בקשר שהתחושות של הגוף הגשמי מפרשות בתור אהבה. בגלל אותה שאיפה האדם מחפש תמיד דברים או אנשים שהוא יכול להיות מחובר אליהם בקשר חזק כלכך ולעיתים נשמה אחת מזוג מסויים רוצה לנסות לחוש את הדבר עם נשמה אחרת כאשר בת זוגה ממקודם כבר הגיעה לרגש קרוב מאוד לאותה אהבה שהיא רוצה רק להמשיך בקשר. למה רק בשניים? בגלל שהנשמה (אולי בגלל מגבלות הגוף) חייבת לשלוח את האהבה שהיא מסוגלת ליצור לעבר מקור מסויים עיקרי ולעוד כמה בשוליים יש כאלה שמכוונים את האהבה לכל העולם אבל בדרך כלל זה מכוון לאדם אחד בלבד מקווה שהבנת (טיפה מסובך) חיים

למעלה