שאלה לאלה שיש להם VOD.

is00

New member
שאלה לאלה שיש להם VOD.

לי אין VOD, אז... רציתי לדעת משהו - האם כל הפרקים של הסדרות שמשודרות בלוח השידורים הרגיל של יס(לא השידורים החוזרים) זמינות שם לצפייה? ואם כן... הן זמינות בחינם או שזה עולה כסף? אגב, הפרקים של ספרטקוס:דם וחול(בהנחה שהם זמינים ב- VOD)... אלו הפרקים בגירסא המצונזרת שלהם, כפי שמשודרים בימי רביעי בלוח השידורים או שב- VOD הגירסא הלא מצונזרת זמינה?

LeRanch

New member
אז ככה

לא כל הסדרות שמשודרות ביס זמינות גם ב-VOD, אבל אלה שכן נמצאות ב-VOD ניתנות לצפייה בחינם. אם אני לא טועה הסדרה היחידה של yes שעולה כסף היא רוק 30. וגם על האוס צריך לשלם. ספרטקוס זמינה בגרסא הלא מצונזרת בלבד.

is00

New member
אה, וואלה?

אז אם זאת הגירסא הלא מצונזרת... היא ניתנת לצפייה בחינם?

LeRanch

New member
בחינם

is00

New member
אם כך...מנויי ה-VOD הגברים...

אם אתם צופים בספרטקוס:דם וחול(או מתכננים)תסתכלו רק במה שיש ב- VOD. הגירסא שמשודרת בלוח השידורים... הרבה יותר גרועה, כי אין שום דבר ש...מסיט את הצופה מהעלילה הרדודה והדמויות השטחיות בסדרה הזאת.

עדנונית

New member
מה שכן

אם תתקשר אליהם הם יגידו לך שיש את כל הסדרות כשאני עשיתי את הוי או די לפני שנתיים אמרו לי שכל הסדרות שיש בערוצי הסדרות יש שם ובנוסף בתמונות המקשרת יש תמונה של רוב הסדרות שאני רואה ולא היה וישבתי יום אחד וחיפשתי שעה והתקשרתי אליהם והם אומרים לי בטח יש חפשי שם ושם וכלום... וגם חלקם עד שהאלו לתוקפה מסויימת יש כמה שלקחו עליהם תשלום אבל מעט מאוד..

למעלה