שאלה לאירית

ליאת77

New member
שאלה לאירית

ראיתי את לוחות מזג האויר והתורנים שהכנת והם פשוט מדהימים. כל הכבוד!!! רציתי לדעת כיצד מכינים אותם? באילו חומרים השתמשת להכנת הלוחות והאם יש לך תמונות של כרטיסיות מזג האויר וחודשי השנה שאפשר לצבוע ולהכין לבד כי אני לא ממש יודעת לצייר. תודה, ליאת שאלה נוספת: האם הבנתי נכון מהתגובות בפורום שאת מעבירה חוגים לגננות???

אירית י

New member
היי ליאת,../images/Emo140.gif

בשנה הבאה אני מתכוונת להעביר את החומרים של החוג שפיתחתי "חוויות", כהשתלמויות לגננות, בתוספת טיפים והמלצות ליצירה. השנה אני עדיין מתרכזת בעבודה בגני ילדים ובמתנ"סים.(את מוזמנת להכנס לאתר שלי שכתובתו נמצאת בכרטיס האישי שלי). לגבי הלוחות של מזג האויר והתורנים. קודם כל תודה רבה
. אני אחפש אצלי את הסקיצות הלא צבועות. אם שמרתי אותן אני אצלם ואעלה לכאן (אבל זה יהיה רק מחר כי אני הרוגה ויש לי ים של חומר לחפש בו
). החומרים שבהם השתמשתי הם: גג, בסיס הבית, תאים לכרטסיות - עשויים מפוליגל. הוילונות עשויים מאל-בד. החלק שעליו נמצאים הדמויות של "מי בא לגן" הוא שטיח שדבוק לפוליגל (את כל ההדבקות עשיתי בעזרת דבק חם). הכרטיסיות ממפל שעליו ציירתי בטושים לא מחיקים. על מפלים צבעוניים ציירתי בטושים על בסיס גואש או שמן (אלו שיש בתוכם גולה והם משקשקים כשמנערים אותם). מקווה שעזרתי

ליאת77

New member
אירית

תודה, זה פשוט מקסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אשמח אם תשלחי בקרוב את הסקיצות לכרטיסיות זה יעזור לי מאוד המון תודה

למעלה