שאלה לאינגלישים...

fliperit

New member
שאלה לאינגלישים...

אפשר גם לפתח מזה דיון... בתחרויות שלכם, יש שופטים מחו"ל? שופטים ישראלים? יש הפרדה בין נוער למבוגרים?

אני יענה לך על התחרויות דרסז'

בתחרויות דירוג רגילות יש שופטים מהארץ. באליפויות(אליפות הצפון והארץ) בדרך כלל מביאים שופט מחו"ל. ואין הפרדה בין נוער למבוגרים.

?........

קפיצות- בתחרויות אין שופטים מחו"ל. יש את הליגת בתי ספר שזה נבחרת של בית ספר לרכיבה ובכל גובה רשאי להשתתף מי שרוצה וככה זה היה גם בדירוג לאליפות צפון לפני שנה. באליפות הארץ של נחולק לפי גילאים יש עד גיל 12, עד 14, עד 16, עד 21 ופתוח שזה מגיל 21 ומעלה. כל מי שמתחרה בזה מתחרה בגיל שהוא נמצא והגובה עולה עם הגילאים. באף אי איי אני לא בטוחה אבל יש אף אי איי לילדים ואף אי איי לנוער. אבל זה באמת אני לא בטוחה. אני חושבת גם שהיה איזשהו רעיון לחלק באליפות העונה את האליפות ל-2 אלפיות לנוער ואליפות למבוגרים. תקנו אותי אם אני טועה.

נמנמנמ........

רק לא אמרת שבעקרון את יכולה להתחרות בפתתוח גם אם את בת 15.. אם את בת 15 אז את יכולה להתחרות נגיד בעד גיל 16, בעד גיל 21 ובפתוח.. זה לא מחייב אותך להתחרות במקצה לפי הגיל שלך... כמו שאני נגיד בת 18 עוד מעט ואני התחרתי היום גם בפתוח וגם בעד 21.. אין בעייה עם זה..רק את האליפות עצמה אני צריכה לעשות עם הסוס שלי נגיד או פתוח או 21.. אי אפשר את שניהם... ורצו לחלק אבל בקושי חוות נתנו הצעות למכרז שהיה לעשות את האליפות ביחד אז בנפרד בכלל לא היה טעם כאילו ניסו אבל זה לא הסתדר כי חוות לא היו מוכנות לארגן את האליפות של הילדים בתקציב שהיה או לא יודעת מה הסיפור... ורצו לעשות את הנוער והבוגרים ביחד.. ואת עד גיל12,14 ו-16 ביחד..

MorH

New member
רק בFEI ובאליפויות יש שופטים../images/Emo174.gif

מחו"ל בדרסאז' ובקפיצות רק בFEI כי זה בנלאומי ולנו יש שופטת בינלאומית מהארץ שכחתי מי זאת חח ...

למעלה