שאלה לאושרי!@#$%

RoadFooL

New member
שאלה לאושרי!@#$%

למה אתה עושה את ה"סשן פורים" דווקא בתאריך של הסשן של DC זה לא שיש בארץ יותר מידי אירועים!!!!! אני מציע בימקום להרוס לאחרים פשוט לפרגן ... יש עוד מספיק ימים לחופשת פורים!!! תחשוב על זה אני בטוח שהרבה אנשים יגיעו לסשן של DC

סקיטבורד זה שלנו הסקיטרים

ולגבי השאלה שלך אז ככה אין פה שום ענין להרוס לאחרים ארועים, פורים השנה הנו ביום ראשון ושני רק יומים ! אושרי הבעלים של סטריט מאשין טס ביום שני לאמריקה והוא רצה והתעקש להיות נוכח בארוע ביום ראשון זה היה ממש ממש חשוב לו להיות יחד עם כול הסקיטרים בסשן טוב לפני שהוא טס לחודש לארה"ב לפתוח חנות סקייט חדשה ב- SF CALIFORNIA סטייל לגמרי (לא שמעתם את זה ממני) אנחנו כול חג וכול הזדמנות שיש לנו דואגים ויוזמים ומארגנים סשנים ואווירה של סקיטרים וסקיטבורד טוב ואיכותי הקהילה בארץ קטנה מאוד ואם אנחנו לא נעשה את זה אף אחד אחר לא ידאג לתמוך ולגדל את התעשייה בישראל וחבל !! כול הגופים בארץ רק רוצים לעשות כסף על הגב שלנו הסקיטרים ותאמין לי שלאף אחד לא איכפת באמת מאתנו הסקיטרים ומסקיטבורד בישראל כי הם לא סקיטרים !!!! הם רק רוצים להרוויח כסף עלינו זה כול כך ברור לא ? המניע היחידי של כול הארועים והתחריות האלו שאנחנו עושים בא אך ורק מ 100% אהבה וכבוד לסקיטבורד כולנו סקיטרים בלב ו בנשמה פה בסטריט מאשין ואף אחד לא יקח את זה מאתנו במיוחד לא איזה חנות גלישה שמנסה לדחוף מדי פעם עוד איזה מוצר על הגב שלנו הסקיטרים ברור !!! תשאל את מאות הסקיטרים שמגיעים אלנו לארועים איזה אווירה יש בארועים שלנו ומה סטריט מאשין משדרת בארועים האלו חוץ מ100% סקיטבורד ואהבה לסקיטבורד ולסקיטרים נטו אז אך אחד לא יגיד לנו מתי לשמוח ומתי לעשות סשנים בשביל סקיטרים ובשביל סקיטבורד בישראל סקיטבורד זה שלנו הסקיטרים ברור אף אחד לא יכול ולא יקח את זה מאתנו . אין מצב . בכול אופן נקווה שתוכל להגיע כי הולך להיות ממש ממש כיף פורים שמח !!! ותבוא בכיף יש אוזני המן סטריט מאשין

msn1

New member
וואי איזה באסה לבוא לזה של דיסי

כזה ואין אף אחד ויש רק כזה ניירות ופלאיירים כזה של הדמו כזה מתעופפים ויש רעש של רוח כזה וכזה עומר גלברט נוסע לבד בפארק ויש רק איזה זקן כזה עם זבובים עליו כזה שיושב ומסתכל מהצד עם כלב כזה והם יושבים בצד, והכלב זה פינצ'ר כזה זקן שנוחר זה יהיה באסה.

msn1

New member
סתם לא

זה יוצא יום ראשון בפורים? באסה =\ יש בכרמיאל דמו בואו אל תיהיו חנונים סטייל היום שיפצנו את הקארב ומחר אמור להיות פלאטבאר מוכן וזה, בלי קשר לדמו אבל.. היה צריך..

AVIEL44

New member
קרית אתא באים

תגיד אבל איפה זה.....יהיה טוב.... הדמו יום ראשון לא הזה הבא אבל לא?

msn1

New member
אמממ זה פשוט להגיע פשוט תרים לי

צלצול לפני שתבואו

bitzky shmen

New member
אחי אני הייתי בקמה ארועים של

סטריטמאשין ובאמת היה כיף אבל הייתי בכמה שהם פשוט הבריזו ולא באו

2vYa fajha

New member
אבל זה אירוע באיזור של אושרי בפארק

שלו......למה שהוא יבריז..