שאלה לאוריאל מעוז...

שאלה לאוריאל מעוז...

שלום לך אוריאל שמי דני , אני בן 32 , ומאז היותי בן 10 אני הולך בדרך של תיקון עצמי . במהלך 22 השנים למדתי המון , כמו שגם עשיתי המון טעויות. שילמתי עליהם ביוקר , אך למרות זאת אני יכול להגיד שמה שאני יודע , אני יודע לא רק מספרים , אלא ממקור ראשון וניסיתי את זה על עצמי . אני לא אאריך בכתיבתי כדי לא לעייף אותך . דבר חשוב אציין - בגיל 12 קצת לפני בר-מצווה , ביקשתי מאלוהים שיתן לי מורה רוחני ולא גשמי , כיוון שאנשים יכלים במקרה הטוב לטעות ... הוא אכן נתן לי. מאז קיבלתי אין ספור שיעורים ממנו אך גם מורים גשמיים שהאירו לי חלק מהדרך . כעט לשאלה לי אליך כאחד שמתמצא ברייקי - אני יודע כיצד לנקות את עצמי אנרגטית , אני יודע לאגור אנרגיה , אני מסוגל לאזן את עצמי = לשלוט על כל ה"כלים" / הרצונות שלי . אני חש על-ידי ידיים את ההילה/אנרגיה של עצמים ויצורים חיים . מבדיל בין תחושה של סוגי אנרגיה שונות . מסוגל להעביר אנרגיה = הילינג . "רואה"/חש את האנרגיות בכל מצב , ולפי כך , יודע מה נכון ומה לא נכון וכיצד עליי לנהוג בצורה הכי טובה . האם הכותרת לכל זה הוא "רייקי" , ואם לא אז מה להבדיל מזה "רייקי" כן? נ.ב - אני לא יודע להגדיר את עצמי כדתי או לא . אני פשוט לא אוהב "להדביק" כותרות ושמות לדברים , ולגבי השאלה , זה בעצם אולי לא כל- כך משנה ? מראש מודה לך על התשובה דני

לרגע חשבתי... ../images/Emo13.gif

שאני קורא את קורות חיי. בכל אופן, אני ממש שמח שהגעת לאן שהגעת, אך זהירות בכל צעד (גם זה מנסיון). ישנם בעולם יותר מערוץ ריפוי ואנרגיה אחד, רייקי הוא אחד מהם. יתכן ואתה משתמש בסוג אחר של ערוץ ריפוי ועל כך כל הכבוד, המשך במה שאתה עושה לטובת האנושות. כבר פעם נתתי למישהו את המשל של הרדיו: ברדיו ישנם מס´ תחנות (גלגלצ,,גלצ, רשת א´ ב´ ג´ וכו... כולם משדרים חדשות, מוסיקה ועוד... כך גם האנרגיות בעולם - הן משדרות...אתה רק צריך להתחבר לתחנה שמתאימה לך. אישית למרות שידעתי להעביר אנרגיה הלכתי בכל זאת ללמוד רייקי על מנת להיות בטוח שמה שאני מעביר לאנשים אינו מזיק חס וחלילה. דבר נוסף לגבי ה"דת": הרייקי אינו דת ולא קשור לדת. כך שבאמת אין קשר בין היותך "מוגדר כ" או לא. אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה