שאלה לאורז

a day in a life

New member
שאלה לאורז

ראיתי כאן שתי הודעות שלך מהימים האחרונים. אחת על הסרט החדש של אלטשולר שחם והשניה לסרט של חומוס אבו גוש. שני הקמפיינים הם קמפיינים נהדרים שגם נראים טוב וגם מעבירים מסרים פשוטים, ברורים ומדוייקים (בדיוק מה שפרסום אמור לעשות). אני חושב שהייתה כאן בפורום הסכמה די גורפת לגבי הקמפיינים האלו. אתה משום מה הגדרת את שניהם כבינוניים (או משהו כזה). אז כמובן שכל אחד ראוי להביע את דעתו אבל מעניין אותי מי אתה אורז, ואילו סרטים מבריקים ופורצי דרך אתה עשית לאחרונה??? שיהיה לך יום טוב

a day in a life

New member
אה כן גם סטימצקי

מה כתבת על הסרט של סטימצקי? "זה בהחלט סרט חביב ונעים לצפייה אבל ממש לא סרט ענק, מדהים או פורץ דרך.." (ציטוט) ואני שואל פעם נוספת - איזה סרט מדהים, ענק ופורץ דרך אתה עשית לאחרונה, או שאתה משמש רק על תקן מבקר?

אורז

New member
כמה דברים

הסרטים החדשים של אלטשולר, חומוס אבו גוש וסטימצקי הם סרטים טובים. כך כתבתי וכך אני חושב. אם הובן אחרת, אני מצטער. אבל, וזה אבל חשוב, לדעתי הם לא סרטים מעולים, לא מצויינים, לא פורצי דרך ובטח ובטח שלא סרטים שראויים לזכות בפרסים. למה? לכל סרט יש את הסיבה שלו ולהבדיל מחלק מהאנשים האחרים בפורום, אני לא מסתפק בלתת ציונים לסרטים או סופרלטיביים סתמיים, אלא משתדל לנמק את דבריי. אתה יכול להסכים איתי או לא ואם היית רוצה, היית יכול לפתח דיון רציני ולהגיב לי עניינית בכל אחד מהשרשורים הרלוונטי. אני לא חושב שהתשובה לשאלה מי אני ואלו סרטים אני עשיתי בחיי היא רלוונטית. מה זה משנה אם אני סמנכ"ל קריאייטיב בחמישייה או מישהו שלומד עכשיו קופי? מה שמשנה הוא תוכן הדברים שאני כותב ואם היית מספיק זמן בפורום הזה היית יודע שאני לא מהיום פה, כך שרוב האנשים כבר החליטו אם אני אחד שמדבר שטויות וכדאי להתעלם מדבריו או שיש טעם בדברים שלי גם אם לא תמיד אני אני בדעה של כולם.

למעלה