את אותה כמות הקמח רק שאני מערבבת לפחות 3 סוגי קמחים (קורנפלור, מרמולייט וקמח א.א. אורנים) אני לא אוהבת את להשתמש רק בקמח מרמולייט בגלל הטעם שלו. לגבי בצקים אני מעדיפה להשתמש במתכונים נ.ג שכבר נוסו ותמיד שמה במקרר לשעתיים בערך עד שיהיו יותר קשים (כי לרוב הם יוצאים רכים וקשה לעבוד איתם) כשאני מוציאה מהמקרר אני מחכה שהבצק יהיה בטמפ' החדר. הולכת להכין כמה סוגים של בצקים ועוגות נראה מה יצא. אפייה נעימה ובהצלחה לך
הרעלתי את עצמי בטעות בשבוע האחרון ומי כמוך יודע איזה הרגשה זאת. ביום שישי הייתי בסדנא של תמר בר גיל והיא מדהימה. ולעניינו אנו אז ככה את הבצק לפיצה אני עושה עם שמרים ומקפיאה ויוצא טוב. עם הסופגניות למשל לא יצא לי טוב. חייבת לנסות את הבצק לפוקצ'ה זוכר שסיפרתי לך שגנבתי ביס קטן קטן. מקווה שיצליח לי. תמיד תמשיך לנסות. תהיה בקשר.
שמח שנהנית בסדנת הריקוד! ולגופתו של עניין, איך תמליצי לי להכין כרוכית שמרים, ככה טובה, עם מילוי קקאו או פרג, כמו שיש בחנויות של העוגות....? (כולל הטיפ של קירור הבצק)
יש לי מתכון מקמח רגיל של פוקצ'ה שאותו שמים במים קרים ל 10 שניות לא את כולו כל פעם חלק מהבצק. ואז הבצק מתקשה. אני מאוד רוצה לנסות נטול גלוטן . אצלנו הבצקים יוצאים רכים וקשה לעבוד איתם. הבעיה אין לי זמן. תערבב גם כמה קמחים לדעתי קמח אורז וקמח חומוס לא הייתי שמה בבצק עם שמרים. לגבי שאר הבצקים כשאני מכינה בצקים אני תמיד מקררת אותם כשעתיים שלוש במקרר . עם בצקים של שמרים הכנתי רק פיצה שאת הבצק אני מקפיאה וכשמתאים לי מפשירה ושמה בתנור. לא להתייאש תמיד לנסות משהו טעים יצא בסוף. ואתה הוא המומחה אז כך את הכפפה ותדווח. ביייייי
לאילנינה.החלפת הקמח במתכון יכולה להתבצע ע"י עירבוב חצי כמות קמח מרמולייט וחצי כמות תערובת קמחים נטולי גלוטן,(אורז,קינואה,שעועית).שילוב כזה יעבוד טוב ברוב המתכונים.לעוגות הייתי מוסיפה גם אבקת שקדים.בהצלחה.