שאלה לאויר

שאלה לאויר

הופעות של עברי לידר והדורבנים,טובות? ב-14 יש הופעה כזאת ואני חושבת להגיע..

S h A b i T

New member
את שואלת על כל אחד בניפרד?

או על שניהם מופיעים יחד על אותה במה? [משו שנשמע לי מוזר..] ההופעות של עברי לידר מצוינות.. אני ממש אוהבת את ההופעות שלו, יש המון אנרגיות.. אבל אני מדברת על ההופעות הישנות, בהופעה האחרונה שהייתה לסבב האנשים החדשים הוא שילב גם את האלקטרוני, אני דווקא לא אהבתי :/ ובקשר לדורבנים, לא הייתי בהופעה שלהם, אני לא כל כך אוהבת את המוזיקה שלהם.. אבל שמעתי ביקורות מאוד חיוביות, ומצד שני מאוד שליליות.. בקיצור אני חושבת שכדי לך ללכת, את לא יכולה להפסיד מזה כלום, חוץ מקצת כסף כמובן..
אבל נראה לי שעברי יצא כבר בהופעה אלקטרונית, אז אם את אוהבת את זה, אני ממליצה

יוסדוס

New member
אאממ...לדורבנים...

יש אחלה בחלה הופעות הייתי כבר ב4 ועוד מעט אני הולך להופעה שתהיה בירושלים ב9 לחודש...הדורבנים מכניסים מכולמני קטעים מצחיקים וגם איזה הדרן אחרון שהוא קורע(יש להם מספר הדרנים)... אז זהו את בטוח תהני עם הדורבנים וגם עם עברי שלו יש באמת הופעה דלוקס..

S h A b i T

New member
זהו, שמעתי שלדורבנים יש

את אותן ההופעות כל פעם, זה נכון?

יוסדוס

New member
לא........

בעצם לפעמים....השירים הם אותם שירים שיש בדיסק+עוד 3 שירים שהם כניראה יהיו בדיסק הבא אבל הם משנים את ההדרנים שלהם כל הופעה..

exit_from_here

New member
הדורבנים לא מופיעים טוב,

הייתי בהופעות שלהם והם מופיעים עם פלייבק חלק מההופעה,הגרסאות בדיוק כמו בדיסק (או יותר נכון,כמו ברדיו,את הדיסק אין לי) וההופעה חוץ מכמה צחוקים די משעממת,שומדבר שמאפיין הופעה,כמו להקשיב לדיסק.

לגבי הדורבנים

כולכם אומרים שכל ההופעות שלהם אותו דבר, אבל תבינו- זה פשוט בגלל שיש להם רק דיסק אחד ואלו השירים שלהם.. ככל שיעבור הזמן ויהיו להם עוד שירים, ההופעות שלהם יהיו יותר מגוונות.. וכמו שמישהו מעליי אמר- מה ששונה אצלם זה באמת ההדרנים ולדעתי ההופעות שלהם נחמדות כאלה כי הם מצחיקים! אני הייתי ב2 הופעות שלהם אחת בארנה בהרצליה ואחת בבארבי בת"א (הא וכמובן שנה שעברה ברוק עצמאות שאפחד לא הכיר אותם עדיין:) ואני חושבת שהם נחמדים בתור הופעה ללכת פעם ב.. ועם הזמן ההופעות שלהם יהיו יותר מגוונות, כי סה"כ זה מה שהם הוציאו עד עכשיו ולגבי עברי- עברי ענק, אין מה להגיד
חוץ מזה שאני לא ממש אוהבת את המופע האלקטרוני שלו.. אבל עברי באמת ענק! רעות.

למעלה