שאלה לאווה:

שאלה לאווה:

איפה אני אוכל למצוא אתרים/קישורים לעבודות או כל תוכן על האדריכל/צייר/מעצב הגאון הונדטווסר ? והאם בין כל האתרים והקישורים יש לי בכלל סיכוי לקרוא או למצוא גם חומר עליו בעברית.. במחילה.... יען כי הגרמנית שלי ממש ממש לא משהו.. והאנגלית.. נו.. לא רחוק משם... תודה מראש

זה בעיה קצת...

אתר ישראלי אפילו לאדריכלים ישראלים עם שם ביולאומי, אין כל-כך. ממליצה להכנס לחנות ספרים... מי שיודעה על אתרים ישראלים של אומנות בינלאומית, הייתי שמחה לשותת שם, גם אני...

סיפור...

אז, התחלתי לחפש דרך פורטלים ישראלים...בכל העולם! אין, אין! ואז נכנסת לפורטל הונגרי, רושמת את השם, ואיזה פלא: 6110 דפים הוא מצאה!!! אני לא יכולה להבין את זה..... בקיצור, לא עברתי על כל הדפים, אבל גם ככה מצעתי חומר באנגלית, תמונות יפות באתר הונגרי, ואפילו כתבה עלו בפורטל של ילדים!!! תגידו, שאני מתנסה על תרבות ההונגרית....כן! עד שעל אדריכלים ישראלים אני מגיע דרך כתבות בהונגרית, שם מופיע גם כתובת האתר שלהם...מה אגיד לכם... בכל אופן, מצרפת 3 כתובות, 2 אתרים הונגרים, אבל תמונות יפות, וחוץ מהכותרת אין טקסט, ואתר של HUNDERWASSER, באנגלית. גם הוספתי לגלריה תמונות נוספות...

למעלה