שאלה לאודי?

11בלונדי

New member
שאלה לאודי?

מה קורה לאחרונה בפורום??????????מתחילה לחלחל בליבי המחשבה שעל מנת לנהל את הפורום צריך לסיים סמינר גננות ולא גרפולוגיה. מן הראוי שתיקח את העיניינים לידיים. זה לא מכובד! ולכם ידידי זכרו כי מילות הקוד הינן: סובלנות,סבלנות, אהבה, נועם הליכות, אחדות וכו' ובבקשה אל תגיבו!!!! למרות שיש לחלק מכם את הנטיה לאמר את המילה האחרונה. אני באמת אוהב את כולכם אז בואו נמשיך במתקונת בה התחלנו. בבקשההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

shonshon5

New member
הי, מה זה? פסטיבל בומבמלה?

האמת היא שיש לי איזה מטען שחייב לפרוק לאלתר ואתה נפלת לי מהשמיים, אז אני משתמש בך כשק אגרוף. וירטואלי, כן? לא משהו אישי. מה - לדעתך - קורה לאחרונה בפורום? מה הטריגר שמניע אותך לקבוע שמן הראוי שאודי יקח את העניינים בידיים? איזה עניינים? ומה אודי יעשה בהם, אם - נניח - שהוא באמת יקח אותם לידיים? אגב, חשבת על זה שמחשבות לא מחלחלות בלב? הן לא מחלחלות כלל, בטח שלא בלב. מקומן מקדמא דנא בערך 45 סנטימטר גבוה יותר. ומה זה בדיוק אוסף "מילות הקוד"? ויתרה מכך, מה צריך להיות ה-"וכו'" הזה? הרי השימוש בו בהקשר הזה נותן לגיטימציה לשרשר לאוסף כל דבר שהוא, כל אחד על פי מרחב דמיונו... ועל סמך איזה מחקר כבודו קובע "יש לחלק מכם את הנטיה לאמר את המילה האחרונה"? והכי חמוד: "אני .. אוהב את כולכם... אז..." יענו - אם לא תמשך המתכונת - אז תפסיק לאהוב אותנו? הא? פויה! אהבה על תנאי אתה מנפק... נו נו נו...! אה - ומה זה בדיוק "מתקונת בה התחלנו"? מה המתכונת? מי זה "התחלנו"? יתוש יושב על גב השור ואומר "חרשנו". יאללה, סאלאמאת!

הי בלונדי

אני כמובן מצטרף לכל אותם קודים שמנית שצריכים להנחות את כולנו, ומצד שני, אני לא רואה שקרה כאן דבר מה חריג ומרעיש לאחרונה. אני מניח שאתה מתכוון לפסטיבל אסטראל, ובכן, קורה לפעמים שדברים קצת גולשים ומצד שני זה חלק מין הפיקנטריה ו'החברה' דוקא כן גילו יכולת איפוק ובגרות שזה לא יגלוש הרבה מעבר לכך. יום טוב.

למעלה