שאלה לאביב הוד

omri120

New member
שאלה לאביב הוד

האם הפורום הזה מפורסם??? ז"א,לדעתי יש יתרון מובהק כשאיש התוכן רושם פה באתר. ככה באמת אתה יכול לראות מה המנויים רוצים. אני לא זוכר איך הגעתי לפורום הזה. נראה לי סתם שוטטתי בתפוז ונדלקתי. אבל אין איזה פרסומת ב VOD על האפשרות להיכנס לפורום הזה?? למה שלא תעשו איזה פרומו או משהו בסיגנון שאומר משהו בסיגנון הזה: "אתם לקוחות ה VOD....רוצים לשתף אותנו במה אתם רוצים לראות?? אתם הלקוחות שלנו....רוצים לאמר לנו מה הכי מעניין אתכם?? בכל יום ובכל שעה ניתנת לכם ההזדמנות לדבר איתנו ועם מנהל התוכן שלנו....בלה בלה בלה בלה.......בפורום בתפוז....ובלה בלה בלה....(לא יודע...משהו כזה...) אני בטוח שהמון אנשים יהיו אז חשופים לפורום הזה. השאלה אם חשבתם על זה? והאם יש פירסום לפורום הזה?? (במיוחד בגלל העובדה שאתה ...מנהל התוכן כותב כאן. אשמח לתשובה.
 
רעיון מעולה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הרבה אנשים אם הם היו יודעים על הפורום היו באים לכתוב כאן אבל לדעתי לפני זה צריך למנות עוד מנהל שלא יהיו טרולים למינהם כמו שהיה שבוע שעבר
 

Yaniv K22

New member
צריך אבל קיצור ללינק של הפורום

לתת את הלינק של הפורום הזה זה ארוך מדי ולא יעיל. גם ככה תפוז ירוויחו פה פרסומת חינמית לאתר שלהם. הפתרון היחיד הוא לבקש מתפוז להקצות לינק קצר יותר שיוביל לפורום. משהו כמו: hotvod.tapuz.co.il
 

omri120

New member
לא לא יניב!!

אתה יודע שוואלה למשל....זה האתר שגולשים אליו הכי הרבה??? אתה יודע שאפילו נענע מקדים את תפוז??? הקטע הוא להגיע גם לאנשים שלא גולשים בתפוז!!!!! הקטע הוא להגיע ללקוחות שמשתמשים ב VOD...אבל בכלל לא גולשים באינטרנט...באתרים מהסוג הזה (וואלה...תפוז....נענע...וכו'.... ההצעה שלי היתה לא לפרסם את זה רק בתפוז. אם זו המטרה אז שיישאר ככה....כי גם ככה זה לא אפקטיבי. אני מבקש מאביב הוד להתייחס להצעה המקורית שלי בלבד!!
 

goda1

New member
נו? ומה יניב אמר?

יניב אמר שצריך לפחות לדאוג לכתובת מקוצרת, אני מאמין שאף אחד לא יספיק לראות בפרומו קצר בטלוויזיה את הכתובת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=1336, או אפילו אם זה יהיה על המסך, מי יתחיל להעתיק את זה? יניב צודק, אביב, אם תפוז יאפשרו לך לשים כתובת מקוצרת שתפנה לפורום זה יהיה ממש סבבה, ואז כבר יהיה קל לפרסם בטלוויזיה ולהגיע לעוד המוני אנשים (רק בלי טרולים, בבקשה).
 

omri120

New member
חחחח...בלי טרולים....פפפחחח

אני מוכן לחסום אותם בגופי. אני מחכה למינוי מאביב הוד....
 

moton

New member
ואביב, עוד נקודה -

בטח כמו ששמת לב, רוב הגולשים פה הם די ילדים ונוער.. אם תעשו פרומו תוכל לקבל חוות דעת ממגוון משתמשי הVOD בארץ.. וגם תוכל לקבל עוד רעיונות לתוכן.
 

omri120

New member
אני לא ילד....ועוד רבים וטובים פה

ונכון שככל שיותר אנשים יהיו מודעים לעובדה שיש להם אפשרות לדבר ישירות עם מנהל התוכן של הערוץ....זה יגביר את הכניסות ויביא לכאן גם מבוגרים יותר שלא ממש מעורים בכתובות אינטרנט...פורומים וכו'... הם מקסימום גולשים כל בוקר באתר YNET....ובאתרי סקס...חחחח
 

omri120

New member
יאאאא....הרעיון שלי לא בעמוד הראשון

איך אני מקפיץ אותו?????????????????????????
 

omri120

New member
למה ההודעה שלי יורדת?

למה ההצעה שלי יורדת כל הזמן מטה מטה..?? לא ברור
 

goda1

New member
כי מגיבים לאשכולות אחרים..

ואז שיש תגובה יותר חדשה ההודעה הזאת יורדת, למנהל הפורום יש אפשרות לנעול הודעות (שיקולים שלו).
 

omri120

New member
יאאאא..אביב לא הגיב להודעה שלי!!

אני קם בבוקר....לוגם מהקפה...ומחכה בקוצר רוח לתשובותו של אביב...שבוששה לבוא קרוב ליומיים!! אני נכנס לכאן ואני רואה שהוא ענה לכלללללללללללללללללללל השאלות האחרות....ודווקא לשלי הוא פשוט התעלם. למה? אני שואל...למה? נפגעתי עד מאוד
 

HOT VOD

New member
היה נדמה לי שהגבתי

אולי זה היה במקום אחר בכל מקרה, אמרתי שנקדם את הפורום כשנקדם את האתר, כשיהיה אתר חדש. בקרוב.
 
למעלה