שאלה לאביבה - תמונה מקסימה בקשר למסגרת הבורדו - האם זה טפט קטיפה או צבע? או משהו אחר?
א אתי@ New member 5/11/02 #1 שאלה לאביבה - תמונה מקסימה בקשר למסגרת הבורדו - האם זה טפט קטיפה או צבע? או משהו אחר?
A av_i_va New member 6/11/02 #3 אצלם לך תמונה ברורה יותר../images/Emo140.gif זו קטיפה אך לא מסגרת. התמונה דבוקה על פספרטו ונגזרה בצורה הלא סימטרית כפי שאת רואה. הקטיפה מהווה רקע ובסיס למסגרת. התמונה נדבקה מעל בעזרת סרט הדבקה דו צדדי ליצירת נפח.
אצלם לך תמונה ברורה יותר../images/Emo140.gif זו קטיפה אך לא מסגרת. התמונה דבוקה על פספרטו ונגזרה בצורה הלא סימטרית כפי שאת רואה. הקטיפה מהווה רקע ובסיס למסגרת. התמונה נדבקה מעל בעזרת סרט הדבקה דו צדדי ליצירת נפח.
א אתי@ New member 6/11/02 #9 אביבה תודה ../images/Emo140.gif ושאלות........... מפתיע אותי שדו"צ הדביק את התמונה היטב לקטיפה - זה לא נופל? השימוש בקטיפה מונע ממך להשתמש בלכה? איך את שומרת על העבודה? מה זה פספרטו? תודה ובוקר טוב
אביבה תודה ../images/Emo140.gif ושאלות........... מפתיע אותי שדו"צ הדביק את התמונה היטב לקטיפה - זה לא נופל? השימוש בקטיפה מונע ממך להשתמש בלכה? איך את שומרת על העבודה? מה זה פספרטו? תודה ובוקר טוב
A av_i_va New member 6/11/02 #4 ../images/Emo140.gifאולי זה יהיה מעט יותר ברור צילמתי מהצד. אולי כאן תוכלי לראות שהתמונה מעל הקטיפה.
L lilachh New member 6/11/02 #5 אביבה - הזהב בצד בין התמונה לקטיפה זו ההגבהה שדיברת עליה או שזה תוחם?
A av_i_va New member 6/11/02 #7 זהו הגולדפינגר ../images/Emo99.gif שאני כל כך אוהבת. מוסיף טאצ´ לכל דבר אבל בעיקר משמש להסתרת פיקשושים קטנים
זהו הגולדפינגר ../images/Emo99.gif שאני כל כך אוהבת. מוסיף טאצ´ לכל דבר אבל בעיקר משמש להסתרת פיקשושים קטנים
A av_i_va New member 6/11/02 #10 בכלל לא.../images/Emo140.gif זן משחת זהב הנמכרת שצנצנת קטנה, כשמו - כן הוא. גולדפינגר. משחת זהב שנמרח באצבע. חומר מדהים ושימושי ביותר. להביא איתי למפגש???
בכלל לא.../images/Emo140.gif זן משחת זהב הנמכרת שצנצנת קטנה, כשמו - כן הוא. גולדפינגר. משחת זהב שנמרח באצבע. חומר מדהים ושימושי ביותר. להביא איתי למפגש???