שאלה לאבות

ממש משקיע, הא??? ../images/Emo13.gif

עוד בסוף אני אחשוב שאתה אוהב אותי אבל נשמה, אתה ואני???? ממממממממ זה לא ילך, באמת שהייתי רוצה לגרום לך לעונג ושלווה בנשמתך המיוסרת, אבל לא נראה לי שזה יצליח
ת'נצלת, אולי בגלגול אחר.
אגב, אתה בא לעזור לי לנקות את המקרר???? יש כמה "קפואים" שצריך כבר לזרוק

Snarc

New member
לילה טוב...

בתקווה שאצליח להתגבר על תחושת הקבס.

אענה לך

ראשית זה לא חייב להיות שעתיים. למרות שלא לנים אצלי באמצע שבוע הם איתי כ- 4 שעות (פלוס מינוס). אז ככה: לפעמים נוסעים אלי ואז יש מספר אופציות: מחשב, PS , טלוויזיה או פעילות קצת יותר אקטיבית: רולר בלייד, אופניים, מתקנים וכו'. אח"כ ארוחת ערב וחזרה לבית של אמא. או ש... נוסעים לחברים, או לוקח חבר שלו או שלה. אגב, השלב של ארוחת הערב מופיע גם באופציה הנ"ל. וכמובן בסוף נסיעה חזרה לבית של אמא. ברור שהבילוי שלי איתם שונה מהבילוי שלה איתם. כן אצלה זו השיגרה. וכן אצלי זה כייף יותר, אבל תמיד ! חחחחחחחחח
נ.ב: בזמני בי"ס יושב על שיעורים ובודק וכועס ומתעצבן בדיוק כמו אמא שלהם. אז הם לא אוהבים אותי כי איתי זה רק "כייף".

Rinattt

New member
אני אגיד לך את שלי

לא גרים באותה עיר, אבל גרים באותו ישוב, 4 רחובות מפרידים בניהם והוא בא פעם בשבוע... בעצם... היה בא כבר כמעט חודש לא ראו אותו
מה קרה סופינק'ה? הגרוש שלך התחיל להתלונן על הסדרי הראיה באמצע שבוע כבר?

../images/Emo39.gif

קודם כל הוא עוד לא הגרוש שלי....מקווה שבמהרה בימינו
ו........כן, כבר התחיל להתלונן שיתלונן

o m e r34

New member
ברור!

לכן עניתי איך שעניתי. היה ברור שבגוף השאלה יש תלונה כלפי הגרוש. עצוב!

תלונה????

אתה בוחר לקרוא את זה כתלונה אני שאלתי שאלה, לא הבעתי שום דבר אישי

Rinattt

New member
עומריקו

בדר"כ שאלות לא "צצות" סתם ככה מהאויר, שאלות כאלו לא שואלים בדר"כ לידע הכללי, ולמה שלא תהיה תלונה בעצם?

דנדי1

New member
מהנסיון שלי

לרוב הביקורים באמצע השבוע הופכים לטיול בקניונים בקיץ יותר קל לעשות דברים אחרים כמו פארק / ים או כל מיני פעילויות בחוץ בחורף די מוגבל הייתי אומר ותשובה לגברים שלא מקבלים את ה"מצב" הזה כן קורה שאבא גר רחוק מהילדים ולא יכול לקחת אותם אליו באמצע השבוע לכן אין להן את האופציה של הפינה שלהם בזמן הזה

למעלה