שאלה לאבות

שאלה לאבות

שילדיהם גרים בעיר אחרת (קרובה או רחוקה מעיר מגוריכם, זה לא משנה), והסדרי הראיה באמצע השבוע הם ללא לינה בביתכם (אצל האב) וצריך להחזיר את הילדים לבית אימם. (כשראוי לציין, שהסדרי הראיה ללא לינה,נקבעו על ידכם, על פי רצונכם) איך אתם מעבירים את הזמן עם הילדים? מה האפשרויות?

o m e r34

New member
תשובה

מעבירים את הזמן בדיוק באותה דרך שאת מעבירה את הזמן איתם,למרות שהם ישנים אצלך. מה השאלה בכלל?

השאלה?

הזמן שהילדים נמצאים אצל האם הוא לא אותו הדבר, אצל האם יש רוטינה מסוימת,מה גם שהם נמצאים בפינה שלהם, בבית,עם השיגרה המוכרת. כשאב לוקח את ילדיו לשעתיים, זה קצת מגביל, בכל זאת זה לא אותו הדבר

o m e r34

New member
המשך

בזמן שהילדים נמצאים אצל האבא יש רוטינה מסויימת,מה גם שהם נמצאים בפינה שלהם,בבית,עם שגרה מוכרת.כשהאב לוקח את ילדיו לשעתיים (?) זה אותו הדבר. עניתי?

deena

New member
היא מתארת סיטואציה

בה לילדים אין פינה אצל האבא. לוקח לשעתיים ומה? מסתובב איתם בקניון/פארק/אצל סבתא/יושבים באוטו של אבא ואכלים גלידה? או שיש אופציות נוספות?

לא הבנתי איפה בדיוק זה כתוב ?

זה שלוקח לשעתיים וגר בעיר אחרת לא אומר שאין פינה אצלו. מה עם הסופ"שים? גם אז אינם לנים ? כנראה שיש לך יותר פרטים ולכן הדברים ברורים לך יותר. אגב, לשבת באוטו ולאכול גלידה יכולה להיות חוויה "סוף הדרך" !

עדיין מנסה להבין איך לקח את זה

למקום אחר ? לא אני, הוא... לדעתי ענה לך גם כן לעניין.

Snarc

New member
לא מקבל את נתוני הפתיחה...

ומודה...לא ממש משנה לי התשובה של מי שכן.או העניין,של מי ששואל...

אתה יכול להרגע

גם ככה אני לא מחשיבה אותך אתה חי בארץ להד"מ שכזאת, מבחינתי

אז תפסיק לנסות

כמו שאני רואה, אתה ממש מתאמץ ומשתדל שלא להתעלם ממני רד מהעץ הגבוה שאתה נמצא עליו, ותחבור לחבריך החכמים,הנעלים,מהירי ההבנה, ותן לאנשים כמוני קשי ההבנה להמשיך הלאה בחייהם היפים ונטולי הדאגות.

Snarc

New member
נחמד

רק כהרגלך מצוץ מהאצבע...להוציא התגובה הנוכחית זו את שמתעקשת להגיב לדברים שלרוב לא אליך מכוונים. וגם זאת, תוך כאדי הפגנה בוטה של חוסר הבנה ,ודרך כלל תפיסת המקל איפה שנשבר...במידה והיתי מעריך שאני זה שמחרבן לך החיים היתי נמנע מלהגיב אפילו עכשיו,אבל באמת שחושב שמסתדרת את יפה לבד.ובכלל,לא נותן לאגו שלי לרחף לו כך.

למעלה