אני רזה ויש לי דק וארוך כמו פיצה
S sisdo New member 7/5/03 #5 סתם אחי שמנים זה ה-דבר אוככ בא לי על רעות ועל דרומית ... את איבר מין בשם ענבר (אבר מן)
S sUbit360 New member 7/5/03 #8 תשובה לשאלה על- מה עדיף ארוך-עבה אז התשובה היא שהנתרתיק בגודל מסויים אבל יש לו קירות אלטיים אז ככה שכל זין מכל גודל וכל עובי יוכל להכנס אז לא נראה לי שזה משנה.
תשובה לשאלה על- מה עדיף ארוך-עבה אז התשובה היא שהנתרתיק בגודל מסויים אבל יש לו קירות אלטיים אז ככה שכל זין מכל גודל וכל עובי יוכל להכנס אז לא נראה לי שזה משנה.
J janedoeXXX New member 7/5/03 #1 שאלה כפולה.... תגידו בנות.. זה נכון שלבחורים שמנים יש זין קטן? ומה ומה גודל הזין המועדף עליכן (מה יותר חשוב אורך או עובי?)?
שאלה כפולה.... תגידו בנות.. זה נכון שלבחורים שמנים יש זין קטן? ומה ומה גודל הזין המועדף עליכן (מה יותר חשוב אורך או עובי?)?
ה הפרי האסור 2003 New member 7/5/03 #9 Rגע, ואם... הוא מרזה, הזין שלו גודל? אורך איבר מינו של הגבר נקבע על פי הגנים ולא על פי השומנים. מה שהכי חשוב זה התרגיל ולא האורך העובי. למרות שאי לי תלונות לגבי בן זוגי
Rגע, ואם... הוא מרזה, הזין שלו גודל? אורך איבר מינו של הגבר נקבע על פי הגנים ולא על פי השומנים. מה שהכי חשוב זה התרגיל ולא האורך העובי. למרות שאי לי תלונות לגבי בן זוגי
Z Ze Colmeia New member 7/5/03 #10 אמממ... אני בן אבל יענה בכל זאת... זה לא נכון שיש לשמנים זין יוצר קטן, פשוט בכלל השון אז כשהזין לא עומד אז הוא נראה קטן, אבל כשהוא עומד אז הוא באורך כמו של כולם.
אמממ... אני בן אבל יענה בכל זאת... זה לא נכון שיש לשמנים זין יוצר קטן, פשוט בכלל השון אז כשהזין לא עומד אז הוא נראה קטן, אבל כשהוא עומד אז הוא באורך כמו של כולם.
ה הנבצר האחרון New member 8/5/03 #11 שטויות ובקשר לאורך הזין, המועדף על נשים(לא עלי )-עניין של טעם, אבל הרוב מעדיפות ממוצע+ ועם עובי ממוצע+.
שטויות ובקשר לאורך הזין, המועדף על נשים(לא עלי )-עניין של טעם, אבל הרוב מעדיפות ממוצע+ ועם עובי ממוצע+.
P Pixy led New member 8/5/03 #12 גודל הפין יחסית לשומן. לאנשים שמנים אין פין קטן יותר, סטטיסטית, בהשוואה לאנשים רזים, אלא שאצלם, בבסיס הפין, קיימת כרית שומן קטנה אשר גורמת לו לעתים להראות קטן יותר.
גודל הפין יחסית לשומן. לאנשים שמנים אין פין קטן יותר, סטטיסטית, בהשוואה לאנשים רזים, אלא שאצלם, בבסיס הפין, קיימת כרית שומן קטנה אשר גורמת לו לעתים להראות קטן יותר.