שאלה כספית

רחלי228

New member
שאלה כספית

לפני כחודשיים הלוויתי סכום כסף לחברה הקרובה ביותר שלי, כאשר היא הייתה על הסף של אובדן הבית לטובת הבנק למשכנתאות. בשיחה שדיברנו על ההלוואה היא הצהירה כי "תוך שבועיים" היא מחזירה את הסכום. מאז, חלפו קצת יותר משבועיים, והזכרתי לה בהמון הזדמנויות על הכסף שהיא חייבת...בינתיים היא מספרת על מסיבת הפתעה שהיא חוגגת לבן זוגה, על הפתעות (שעולות לא מעט) שהיא מכינה עבורו, על הוצאות שונות בחייה...ותמיד, אני דואגת להזכיר...רק מה- היא מתעלמת.... הגעתי גם אני למצב שאני זקוקה נואשות לתזרים מזומן ודחוף - אמרתי לה, הבהרתי...והיא - מתעלמת. מה אני עושה?

bibi122

New member
זה נכון

שלא משנה מה הסכום...... את צריכה לקחת אותה לשיחה רק על הנושא הזה ולא כדרך אגב בין כל מיני נושאים שאתם מדברים...... נכון, לא נעים אבל אם את זקוקה לזה אז אין לך ברירה.....ותלמדי לפעם הבאה..... חברים יש רק באגד......למדתי את זה על בשרי..... יש רק ידידים.......לצערי.....

אשתאר1

New member
תיזמי פגישה .תעלי את הנושא אין

לך ברירה אחרת.שיהיה לך בהצלחה

רחלי מניסיון אישי שלי

ודווקא מהצד השני של ההלוואה.. התחייבתי וקיוויתי לעמוד בזה... ואני עדיין משלמת טיפין טיפין... אני בטוחה שהיא רוצה אני בטוחה שזה לא יוצא לה מהמוח תני לה עוד שניה קטנה להנות מהיומולדת, וקצת אחרי היומולדת תזכירי לה שוב... והפעם תאמרי לה שחיכית בכוונה עד שהיומולדת תעבור כי לא רצית להרוס לה.. והיא לא מתעלמת.. פשוט לא נעים לה...

למעלה