נשמע נחמד! הייתי מאוד רוצה. תעדכן פרטים.
פ פרופסור לורסל טרוי New member 2/4/07 #12 סבבה אולי יש לך מסנג'ר שאני אוכל לעדכן איתך שם אבל אני אשאל אותך שאלה שאני שואל את כולם. את רוצה להיות תלמידה או מורה? עדיף מורה...כאילו זה מה שאני מחפש עכשיו
סבבה אולי יש לך מסנג'ר שאני אוכל לעדכן איתך שם אבל אני אשאל אותך שאלה שאני שואל את כולם. את רוצה להיות תלמידה או מורה? עדיף מורה...כאילו זה מה שאני מחפש עכשיו
פ פרופסור לורסל טרוי New member 2/4/07 #17 אני מבטיח אני מבטיח לך שזה יהיה משהו ענקי \ תרצי להיות תלמידים או מורה כנ"ל גם לרונלי
B black robe New member 2/4/07 #27 אני חושבת שתלמידה../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif יהיה מיון לבתים לפני שמתחילים?
פ פרד וויזלי המקורי New member 2/4/07 #18 היי אדי. אני זוכר אותך מהמשחק הנ"ל. אולי תזכור אותי גם אתה אם אומר לך שבמשחק קראו לי: פרופסור ליטל?
פ פרופסור לורסל טרוי New member 2/4/07 #19 אההה חחחח בטח שאני זוכר היית מורה לתעופה...או ללחשים. אתה מעוניין להיות מורה? בבקשה בבקשה?
פ פרד וויזלי המקורי New member 2/4/07 #21 הייתי מורה לתעופה נכון. וגם ראש בית רייבנקלו. אני נורא מצטער, אני מנהל היום קומונה משלי, וזה די ממלא לי את הזמן, סורי ובהצלחה !!!
הייתי מורה לתעופה נכון. וגם ראש בית רייבנקלו. אני נורא מצטער, אני מנהל היום קומונה משלי, וזה די ממלא לי את הזמן, סורי ובהצלחה !!!
פ פרד וויזלי המקורי New member 2/4/07 #24 כן אבל גם הקומונה שלי אמורה להיות פעילה בקיץ, לפחות לפי התכנונים שלי.
פ פרופסור לורסל טרוי New member 2/4/07 #25 אז אם לא... אז אם התכנונים הם לא בטוחים אולי רקת שקול זאת ודרך אגב תלשלחי את הקומונה הזאת שלך
פ פרסי555 New member 2/4/07 #28 אמ...לא הבנתי מה אתה אומר אבל.... ב"ה האמת שלא ממש הבנתי על מה אתה מדבר אבל כל מה שקשור להארי פוטר אני ירוץ לשמה בשמחה....! והלואי שימציאו כבר מטאטים מעופפים! חחחחחחח חג שמח!
אמ...לא הבנתי מה אתה אומר אבל.... ב"ה האמת שלא ממש הבנתי על מה אתה מדבר אבל כל מה שקשור להארי פוטר אני ירוץ לשמה בשמחה....! והלואי שימציאו כבר מטאטים מעופפים! חחחחחחח חג שמח!
פ פרסי555 New member 2/4/07 #30 אמ....לא הבנתי על מה אתה מדבר אבל.. ב"ה לא ממש הבנתי על מה אתה מדבר אבל...כל מה שקשור להארי פוטר אני בפנים!
אמ....לא הבנתי על מה אתה מדבר אבל.. ב"ה לא ממש הבנתי על מה אתה מדבר אבל...כל מה שקשור להארי פוטר אני בפנים!