שאלה :) כנסו...

Ayush Cohen

New member
שאלה :) כנסו...

מישהו יודה איך קוראים לשירים Ich bin nich ich Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei באנגלית??????????. בבקשה תענו וגם תצבעו למונסון בגלגלצ' :) ההוא עומד לצאת...מהמצעד:( הוא השיר הוותיק כבר חצי שנה וכמה שבעות במצעד נשאר לו עוד חצי שנה לשבור שיא של השיר הוותיק קישור http://www.glgltz.co.il/

SpongBobit

New member
אין אותם באנגלית, בשביל שאלות כאלו יש שרשור

נצלשים לפעם הבאה.

Ayush Cohen

New member
חבל השירים האלה יפים.....

ובאנגלית הם בטח יהיו יותר יפים כי לדעתי כל השירים שבאנגלית יותר יפים כי אז אשר לזכור את המילים חחח וזה מעצבן לשמוע גרמנית כי אני לא מבינה כלום...... וזה מחרטט לי במוח אבל זה עדיין יפה בגמנית :) אבל עדיחף באנגלית:)

Ayush Cohen

New member
יש רדי סט גוו בגרמנית ?

סתם בא לי לשמוע אם יש הכיזה בטח מצחיק וגם לבילך היה קול חמוד שהוא היה קטן... במיוחת בסקראיי שהוא עושה: ננה-נה-ני נה-נה-נהנהנהנה חחחחחחחחחחח......

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifלא אין את רדי סט גו

בגרמנית שהם קטנים, יש את זה בגרמנית רגיל שהם ב-2007 פעם הבאה תנצלשי... ואת השירים שאת מחפשת אין באנגלית אז תתמודדי עם הגרמנית =]

N i t z a n 42

New member
חזרת../images/Emo24.gif חחP:

Ayush Cohen

New member
מזה תנצשלי? כיאלו תנצלי?

איך קוראים לדי סט גוו בגרמנית?

Ich liebe T H

New member
נצלוש= ניצול שרשור....

הכוונה היא לא לפתוח סתם הודעה חדשה אם אפשר לנצלש לשרשור קיים. יש למעלה כזה לינק "דור שמה את כולם בכיס הקטן- בואו ללמוד לשרשר- חובה!" תלחצי עליו ותקראי הכל.

Ayush Cohen

New member
אתם מכירים את השיר HELP ME FLY

ראיתי אותו באייזה אתר http://www.lyricsmode.com/lyrics/t/tokio_hotel/index2.html האתר הזה מזהה טוב הוא מראה גם קליפים :)

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gifנמממ

כמו שגל אמרה אין אותם באנגלית אבל אני יודעת את הפרושים שלהם אם זה עוזר לך.... Ich bin nich ich - אני לא אני .... Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei - צערים אך לא נחשבים כנוער...

Ayush Cohen

New member
אה נחמד....חח:) תודה..

את יודעת גרמנית? או שאת סתם יודעת את הפירוש...?

ElinorLahav

New member
גאד למה אתם עונים לה !? ../images/Emo69.gif ../images/Emo205.gif

רק לפני יומיים דיברנו על זה

למעלה