שאלה...כנסוו

רותמושע

New member
שאלה...כנסוו

מישו יודע איך יודעים אם יש שברי מאמץ?? איך זה מתחיל וכל זה... כי כואבת לי העצם וזה כבר כמה זמן...ואני לא יודעת מה זה... מי שעונה אז תודה...=)

yanushhh

New member
מאמי שלי....

נראה לי שהכי כדאי לך פשוט ללכת לרופא ולבדוק את זה וככה להיות בטוחה..... מתגעגעת 3>

רותמושע

New member
חיימשלי!!!!כמה שאני מתגעגעת!!!!!!!!!!!!!!!!3>

אני לא יודעת אם ללכת לרופא... כי נחתי וזה פחות כואב... ועוד מעט יש לנו את המסע 15 ואני רוצה ללכת אליו.. אז לא נראה לי שאני יילך לרופא..חחח אני ינוח עוד קצת ויראה אם זה ימשיך לכאוב....:/ מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!3>

yanushhh

New member
אבל.....

אני עדיין חושבת שעדיף לך ללכת להיבדק ככה שאם זה משו רציני שלא יחמיר.... גם אני חולה עליייךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!! 3>

שבר מאמץ ברגליים

כאבים חדים בעיקר במהלך הליכה\ריצה וגם לפעמים בעמידה - נמצא בצד ימין או שמאל של השוק התחתונה - הכאב לא נקודתי ודי מתפשט לאורך העצם. זה לא תחליף לרופא! לכי לרופא כמה שיותר מהר כי ככל שעובר הזמן הנזק גדל.

רותמושע

New member
אבל נחתי כמה זמן וזה דיי עבר לי...

וזה לא עד כדי כך כואבב.. רק שאני רצה זה כואב טיפה...:/ ואני לא רוצה ללכת לרופא לפחות עד אחרי יום שני.. יש לי מסע 15...ואין מצב אני מפספסת אותו...P:

זה איפה שאמרתי שזה כואב?

אם כן אז יש מצב שזה זה, מנוחה עוזרת - וככה זה עובר - על ידי מנוחה, בהצלחה במסע 15.. מזכיר לי את סוף טירונות :) למה את עושה מסע 15?

רותמושע

New member
כןן זה כואב מתחת לשוק...בעצם...

ואני בכושר אקסטרים...זההכנה לצבא.. מיש רוצה ללכת ליחידות מובחרות וכאלה אז יש לנו מבע 15 שאנחנו רצים 15 קילומטר עם אלונקות ושקי חול מלאים וכל זה...והסוואות פנים.. חח קיצר..יהיה קשהה אבל כיףףףP:

אני במקומך הייתי הולך מהר לרופא

וטיפ ממני - אחרי שאת שמה את הצבע על הפנים תפזרי טיפה טלק - זה ימנע מזה לרדת עם הזעה.. :)

למעלה