שאלה כללית

שאלה כללית

היי, אני נוסעת בעוד כחודש לטיול ארוך-טווח-לא-מתוכנן לאירופה. הטיסה מהארץ היא טיסה סדירה לפריז והשאלה היא- איך אני מעבירה את התרמיל שלי? זה נשמע קצת טיפשי אבל אני באמת מפחדת לשים את התרמיל בתא המטען, הוא הרי לא נוקשה כמו מזוודה ולא ניתן לנעילה, מה גם שקשורים אליו דברים מבחוץ ואני מפחדת שהם יפלו\יפגעו\יגנבו. התרמיל כבד מדי ולא יוכל לעלות איתי למטוס, מה עושים? איך אתם לוקחים אתכם תרמיל במטוס? תודה מראש לילי

no 33

New member
אין שום דרך אחר

אין בררה אלא לעשות מה שכולם עושים ישר למטען חוץ מזה אם תיקך שוקל מעל 20 קילו חברת התעופה יוכלה לדרוש כסף ועוד טיפ קטן תנסי לצמצם את תיקך למינמום האפשרי שבטח במהלך הטיול תצטרכי לסחוב אותו וזה לא כיפי

no 33

New member
אין שום דרך אחר

אין בררה אלא לעשות מה שכולם עושים ישר למטען חוץ מזה אם תיקך שוקל מעל 20 קילו חברת התעופה יוכלה לדרוש כסף ועוד טיפ קטן תנסי לצמצם את תיקך למינמום האפשרי שבטח במהלך הטיול תצטרכי לסחוב אותו וזה לא כיפי

hagith1

New member
הצעה..

לגבי נושא הגניבות אין כל כך מה לעשות, למרות שבמקרה של גניבה תמיד תוכלי לתבוע את חב' התעופה. לגבי נושא החפצים הנוספים שקשורים לתרמיל אני מציעה לך לקנות כיסוי לתרמיל ולזרוק פנימה דברים נוספים, כך הם לפחות לא גלויים לעין וגם אין אפשרות שהקשירות תיפרמנה, תיקרענה... בהצלחה וטיול נעים, חגית

sela v

New member
תקחי עוד תיק קטן

ובו שימי את כל החפצים החשובים לך או שלמי פי 8 וטוסי במחלקה ראשונה, ואז תוכלי לי לקחת את התרמיל למטוס.

jeshu

New member
מורידים את מה שקשור מבחוץ ולוקחים איתך למעלה (מזרון שטח למשל).אם יש משהו שביר כנ"ל. כל השאר לא ינזק ולא תהיי הראשונה עם תיק כזה - הם כבר מתורגלים.

kmoti

New member
ניילון שרינק

אני בטיסה חזרה מהמזרח עטפתי את התרמיל בניילון שרינק. היו לי מחוץ לתרמיל מקלות הליכה, שק"ש מזרן - עטפתי הכל עם הניילון ועבר בשלום את כל הדרך לארץ (עם תחנת ביניים בעמאן). תעשי חיים

למעלה