שאלה כללית

קיוט

New member
שאלה כללית

אם לשני אנשים יש את אותו הסכם אבל לאחד פסיכומטרי מעל 700 ולשני מעל 600 את מי יעדיפו לקבל? אני שואלת את זה כי יש לי את הסכם הדרוש לרוקחות השאלה היא אם יעדיפו לקבל אותי או מישהו עם 700פלוס,למרות שאני עוברת את הסכם ב16 נקודות. תודה

sacrament

New member
למעשה

אם הסכם שלך גבוה אז אין בעיה, רוב הסיכויים שהתקבלת. אני בספק שסכם יעלה בשנה יותר מ-16 נקודות. ולגבי שאלתך- לא כזה איכפת להם אם מישהו אחר קיבל 700 כל עוד יש לכם את אותו סכם. הם בכלל לא מסתכלים על זה. מה שכן, יש לחוגים מסויימים דרישה מינימלית. למשפטים לדוג' צריך לפחות פסיכומטרי 600 ורמת האנגלית חייבת להיות לפחות 120. תבדקי אם גם לרוקחות יש דרישות כאלה. אם לא- אז אין לך מה לדאוג. בהצלחה ויום טוב!

קיוט

New member
תודה אבל

אם יש להם מספר מקומות מוגבל לרוקחות אז מן הסתם שהם יעדיפו את האלה עם ה 700 פלוס,לא? תודה על העידוד

sacrament

New member
בובה

את שואלת שאלה, אומרים לך שזה לא נכון, ואת עדיין לא מאמינה. אז למה את שואלת בכלל? באוניברסיטאות מסתכלים על 2 דברים- פסיכומטרי ובגרות. זה שילוב של השניים. אם יש לך 120 ממוצע בגרות ו-200 בפסיכומטרי או לחילופין 800 בפסיכומטרי ו-56 בתעודת בגרות זה לא מעניין אף אחד. מעניין אותם הסכם שלך, שזה השילוב של שניהם. כמובן שאם עושים לך ריאיון אז הרבה יותר מרשים להגיד שקיבלת 700 בפסיכומטרי. אבל ריאיון בנוי מהרבה דברים. ואפשר להרשים אנשים גם עם פחות מ-700. זה לא עושה אותך פחות טובה. אם תראי להם שאת בנאדם ושאת מאוד רוצה ללמוד את זה ושזה החלום שלך ותוכיחי להם שאת מוכנה להשקיע אז תאמיני לי שתהיי עבורם שווה הרבה יותר גם ממישהו שקיבל 700. בהצלחה

למעלה