שאלה כללית

1sniper1

New member
שאלה כללית

אני בן 21 וחצי משוחרר סופית מצה"ל (כרגע על 24 זמני עד שיעלו לי פרופיל בשביל מילואים) בשל ניתוח שעברתי בכתף מפציעה בפעילות מבצעית. קיבלתי חופשת מחלה שנגמרת בסוף החודש (ואז יש לי ביקורת נוספת שסביר להניח שבה יאריכו לי את חופשת המחלה). לצערי הכסף בבנק נגמר ועד שאקבל החזרי נסיעות מאגף השיקום ייקח עוד קצת זמן. מכיוון שהתביעה שהגשתי נמצאת עדיין בהליכים במשרד הביטחון הודיעו לי שכדי לקבל הבטחת הכנסה עליי לדבר עם הקריה ולשלוח את המסמך הרפואי המתאים בפקס. השאלה שלי היא האם אקבל את הבטחת ההכנסה רק על החודש הזה (נובמבר) או גם על החודשים האחרונים שבהם הייתה לי חופשת מחלה (אני בחופשת מחלה מסוף מאי ושוחררי ביולי)? בתודה מראש!

עָנת

New member
הבטחת הכנסה? אני מניחה שאתה צריך

לקבל זאת מביטוח לאומי לא? 1sniper1 למיטב ידיעתי,אגף השיקום משלם תגמולים כלשהם רק לאחר קביעת אחוזי הנכות! אני מניחה שתקבל תשלום רטרו עבור חופשת המחלה שלך.

1sniper1

New member
אני חושש שאת טועה

נכון להיום אני עושה פיזיוטרפיה כדי לשקם את הכתף. אני פוגש שם חבר'ה משוחררים כמוני שתביעותיהם גם נמצאות בהליכים ומבירור איתם שמשרד הביטחון משלם להם הבטחה חודשית. כדי לקבל הבטחת הכנסה מביטוח לאומי עליי לפנות אליהם ולבקש וועדה רפואית מטעמם (וזה בתנאי שאני מקבל מהם מעל אחוזי נכות מסויימים). בכל אופן, האנשים שעושים איתי פיזיוטרפיה הם חבר'ה כמוני (משוחררים שתביעותיהם בהליכים) והם מקבלים הבטחת הכנסה מאגף השיקום (ייתכן וטעיתי וזה נקרא דמי כלכלה)

shanis

New member
אתה בטח מתכוון לתט"ר..

תקופת טיפול רפואי. זהו תשלום עבור פרק הזמן שאתה נמצא בטיפול רפואי ולדעת הרופא המחוזי (בגיבוי של הרופא שלך) לא מסוגל לעבוד. לדעתי אתה תקבל את התשלומים האלה רטוראקטיבית כי התט"ר תלוי בגובה האחוזים שלך והסכום מחושב כתלות בגמול החודשי שמגיע לך (שתלוי באחוזים). אני מניח שאבי יתקן אותי אם אני טועה, אבל זה מה שההגיון שלי אומר.

אבא אסא

New member
../images/Emo26.gifקומונה חשובה נפתחה-כדאי לקרוא

אפשר וצריך לשנות... קומונה זו עוסקת בכל הדברים "המקולקלים" במדינה שלנו החל מהשחיתות שוררת בכל מערכות השילטון דרך יחסי חילוניים ודתיים שברצוננו לשנות ולהגיע להבנה בין שני המחנות ודרך כל הנושא החברתי החשוב וכל נושא אחר בחיי היום יום במדינה שלנו ובסופו של דבר בכוונתנו ליסד מפלגה חדשה שתהיה שונה מכל האחרות ותיצג את האזרח הקטן והפשוט שעד היום קולו לא ממש נשמע . הרעיון הוא לגבש כיוון בכל אחד מהסעיפים שתעלו ולהתחיל ליצור אשכולות תוכן. אנא העלו היכנסו לקומונה והעלו על הכתוב את כל מה שמפריע לכם, ולדעתכם שיש וצריך מה לעשות בנידון. אנחנו כאן כדי לענות, לתת נקודות מבט נוספות ולהתחיל להקים את היסודות. בהצלחה לכולנו, אסא.

אבא אסא

New member
חברים יקרים - אני משוכנע שיש לפורום

נכי צה"ל בעיקר מה לתרום לקומונה שלנו. חשוב לנו מאד לשמוע דעות, בעיות ופתרונות אפשריים. נשמח לשמוע כל אחד ואחד ואין אנו מונעים זכות דיבור ותגובה מאף אחד.

למעלה