שאלה כללית

thelightman19

New member
שאלה כללית

טוב אז ככה ישבתי וחשבתי ועלה בדעתי דבר כזה לתעד את כל מה שאני עושה כאשר אני מכין ליקר אתם יודעים כמוניות וכ'ו עכשיו סתם מתוך סקרנות יש מישהו שעושה כזה דבר כאן?

סער א

New member
ברור ../images/Emo70.gif

אחרת איך תוכל בפעם הבאה לשחזר שוב מה לעשות ? ובמידה וייצא לך ליקר מעולה זה יהיה לך מאוד חשוב שתצא אותה האיכות גם בפעם הבאה אז חייבים לרשום הכל ולתעד הכל .

מממיה

New member
לסער ולמומחים בליקר../images/Emo47.gif

גם אני נדבקתי בחיידק חזק,והבית שלי הפך לחצי יקב (או אולי מזקקה יותר מתאים למקום שעושה ליקרים?) הכנתי כבר ליקר: למון גראס,סברס,רימונים, שזיפים,אפרסקים,ליצ'י,מנגו, פסיפלורה,חבושים,סלק עם תבלינים,תמרים, ו..המון גויאבות מהעץ בגינה כל הליקרים יצאו מעולה! השאלה שלי היא לגבי הגויאבות,הם בצינצנת כבר יותר מחודש (כבר הוספתי מעט אלכוהול)הטעם עכשיו הוא חמצמץ...איך צריך להיות??

thelightman19

New member
אני גם עשיתי ליקר גוייבות

לשם שינוי הוא מתוק עכשיתי אותו ע"י כך שפרסתי לפרוסות ושמתי בשכבות בצינצנת סוכר גוייבות וכ'ו... לאומתך נתתי לצינצנת לשכב במשך חצי שנה בערך ויצא ממש טוב

מממיה

New member
האם יש מד אלכוהול?

אני יודעת, שאלתי כבר בעבר אבל...לא קיבלתי תשובה איך אפשר למדוד אחוזי אלכוהול בליקר? אל תשלחו לי נוסחאות-זה לא עובד בשיטה שלי...

סער א

New member
כן יש לקנות מדי אלכוהול

מסוגים רמות ואיכויות שונים . תנסי בחנויות שמוכרות ציוד להכנת יין או מיוד למעבדות .

מממיה

New member
תודה סער,האם תוכל להמליץ

על סוג מסויים, חנות? כמה בערך זה עולה?

סער א

New member
מצטער אבל לא ממש...

מבחינת חנויות לציוד יין , יש את חבית היין ואת סוד היין שלשתיהן יש גם אתר באינטרנט מעבר לזה אין לי ממש פרטים .

למעלה