שאלה כללית..

morgold

New member
שאלה כללית..

איזה שחקן הייתם רוצים להעיף מהסדרה ואיזה שחקן שעף הייתם רוצים להחזיר,ולמה?

girlontop

New member
אז ככה

להעיף - רידג', כי הוא מעצבן ונמאס לי לראות אותו על המסך שלי מדושן עונג. ואם כבר להעיף, להרוג אותו, בבקשה. להחזיר - ביל ספנסר, כי חסר לי רוע בסדרה וסטפני צריכה שותף לפשע.

Guy K

New member
הבחירות שלי -

להעיף - דווקא לא את רידג'. שילכו איתו עד הסוף ויהפכו אותו לרע של הסדרה. הבחירה שלי באת מי צריך להעיף היא לא מי שאני לא אוהב, אלא מי שסתם גוזל זמן בעלילות מיותרות. מאסימו, הקטור, סמנתה, קלארק, קייטלין וריק - כולם משתתפים בעלילות משעממות. אז או שיקבלו קצת זמן ועלילות מוצלחות - או שיעברו למושב האחורי ולא יבזבזו לי זמן מסך. להחזיר? יש כל כך הרבה דמויות מוצלחות! דונה, ביל, שילה, וויפ, אריקה, קימברלי (הייתם מאמינים שאגיד את זה על הקרציה?), מרגו, סטורם, ג'סיקה, ג'יימס, מגי.. לא חסרות דמויות. הבעיה היא, כשדמות חוזרת לסדרה בדרך כלל מה שקורה זה שהיא נעלמת ברקע. אני לא זוכר שום קאמבק מוצלח בשנים האחרונות. אפילו דמויות מנצחות כמו מייסי ושילה הפכו לקריקטורות. אז אני בעד - לא להחזיר אף אחד. תנו לדמויות שכבר בסדרה להוביל את העניינים ורק כשדברים יתחילו להראות אופטימית, יהיה על מה לדבר.

morgold

New member
הייתי רוצה להחזיר את מורגן!!

כשהיא הייתה זה היה אחד השיאים לדעתי בקטע של להעיף את סמנתה והקטור אני אסתור אותך כי הם מאוד חמודים וכיף לי לראות זוג כזה בסדרה,לגבי האחרים שציינת 100% !!

rachelMcfadden

New member
רק לא את קימברלייי../images/Emo128.gif

כל כך סבלתי לראות אותהה ומה שהיא עשתה לאמבר

Guy K

New member
בדיוק בגלל זה

צ'מעו, אני מסתכל על השאלות האלו בצורה קצת אחרת כנראה. אני חושב שזה טוב שיש דמויות מעצבנות. זה מה שמקדם עלילות, זה מה שגורם לצופים להתעצבן, לקלל את הדמות, ולהמשיך לצפות כדי לראות מה יקרה. קימברלי היתה מרגיזה. היא היתה צבועה ומתחסדת, השחקנית ממש עצבנה אותי. העלילות שלה נראו לי מוגזמות ובכל פעם שראיתי אותה הטחתי קללות בטלויזיה. אבל צפיתי בכל פרק!

girlontop

New member
אני מבינה את הגישה שלך, א ב ל

קימברלי לא עצבנה אותי במובן "הכייפי" של המילה - אותי היא פשוט שעממה. לא היה בה כלום, לא אישיות ולא ברק. סתמית שכזאת. רידג', לעומת זאת, הוא דמות מעצבנת בצורה כייפית - אני צועקת עליו, מקללת אותו ומייחלת שהוא ימות, אם כי בתוך תוכי אני יודעת שאחרי כמה ימים יחסר לי התענוג לזרוק את השלט לכיוון הטלוויזיה בכל פעם שהוא פותח את הפה.

rachelMcfadden

New member
אני פשוט לא יכולתי לראות אותההה

היא ממש עיצבנה אותייי אני לא אוהבת להתעצבן חחח אני מוכנה שמורגן תחזור, אפילו ששילה תחזור את אנתוני *מישו זוכר אותו בכלל? חחח* רק לא אותהה

לינה18

New member
אני בעד להחזיר את קימברלי

אבל איך שהיא היתה עם ריק, לא איך שהיא היתה כשהיא ניסתה לפתות את ת'ורן!

S c a r l e t t

New member
אני הייתי מעיפה את

ריק, מאז שהחליפו שחקן אני לא סובלת אותו, וגם ככה אין לו עלילות מענינות. להחזיר, אז כמובן שאת טיילור בלי הסברים מיותרים, ואת שילה לקצת רוע

taylor18

New member
ברור שחובה

להחזיר את טיילור !!! (((((:) ולהעיף את ברוק לא יזיק בכלל ((:)

M a g n u s

New member
../images/Emo36.gif

אני הייתי מעיף את הקטור, סמנת'ה וקייטלין- הם פשוט כ"כ משעממים
הייתי מחזיר את קרוליין, ביל ומרגו- שלוש דמויות נוסטלגיות אהובות

למעלה