שאלה כללית.....

SHARON 103

New member
שאלה כללית.....

שלום, אני נרשמתי לקורס קיץ של קידום בתיכון ואני רוצה להתחיל ללמוד לבד... מאיזה חלק לדעתכם כדאי לי להתחיל (כלומר חלק שעכשיו אני כבר אבין אותו ולא אתקע בו)? איזה חלק נחשב להכי קשה? ובכלל, איך אפשר לשפר את האנגלית שלי לקראת הפסיכומטרי? תודה........

000שירה000

New member
2 דברים כדאי לך לעשות:

1. לבקש מקידום כבר עכשיו את רשימת המילים שיש ללמוד בעל פה - ולהתחיל לשנן!!! שינון המילים הוא (לרוב) החלק המעיק ביותר בשיעורי הבית, ותופס הכי הרבה זמן. לכן, אם תדעי את המילים (או לפחות כמה שיותר) מראש- זה יקל עליך בהרבה ויאפשר לך להשקיע יותר זמן בנושאים אחרים. וכל מה שצריך זה נטו לדעת פירוש של כל מילה, כך שאת בהחלט יכולה להתחיל את זה בעצמך ללא צורך בתמיכה של מדריך... (גם בקורס עצמו זו מטלה שמוטלת לגמרי עליך, אין מה ללמד בזה). 2. לקרוא ספרים באנגלית (או עיתונים, או כתבות באינטרנט)- כדי לזרז את הקריאה שלך ולשפר את האנגלית. המומחים טוענים שזו הדרך הטובה ביותר לשפר אנגלית (התחום אשר נחשב לקשה ביותר לשיפור).

1234aaa

New member
תרגול,תרגול ושוב תרגול!!

זה החלק שאפשר להשתפר בו הכי הרבה ,בעזרת תרגול!

כן אבל..

מאיפה אני מביא את התירגול (תרגילים וכו...) והסברים איך פותרים,ודוגמאות???

1234aaa

New member
אתה תקבל ספרים בקורס..

בנתיים אתה אמור לקבל בדואר מילון וחוברת של "הסרת חלודה". דברתי על הקורס עצמו,כדאי לך לתרגל הרבה כמותי כי אפשר להשתפר בו בצורה משמעותית רק מתרגול.

עדיין..

לא נרשמתי לקורס רק מהסיבה שאני מרגיש לא מוכן. אני מעונין לקנות ספרים,לתרגל ,ואז להירשם. אז אולי אתה מכיר איזה ספרים טובים לזה,בכלל לפסיכומטרי??? תודה על העזרה.

SHTRUDIDI

New member
אני ממליצה על הספר של קידום 2004

אהבתי מאוד ללמוד איתו.

סבבה..אני ילך

לחפש אותו. כמה הוא עולה?? ראיתי איזה חבילה של קידום...ספר אחד עבה כרס,ועוד כמה חוברות..עטופות בשקית ניילון צמודה. הספרים היו בצבע אדום,שנת 2004 נראה לי. הכל חדש. זה היה איזה 230 ש"ח לכול. זה מחיר טוב? אם אפשר להשיג בזול יותר,תגידו לי איפה. תודה מראש.

SHTRUDIDI

New member
אולי אתה יכול להשיג יותר בזול

את הספרים האלה או אחרים,תסתכל בלוחות הפורום ותראה מה מציעים. חוץ מזה,הספר אכן נמכר עב כרס ועוד 4 חוברות מבחנים בניילון צמוד. אבל לא זכור לי מה היה מחירו.

lernery

New member
תנסה גם להתאמן על חישובים בע"פ

מניסיון - הם יכולים לחסוך לך המון המון זמן. את אחד הפרקים בבחינה האמיתית סיימתי ברבע שעה - בין היתר בגלל שלא הייתי צריך לכתוב.

למעלה