שאלה כללית

שאלה כללית

בשבסיל מה ללכת ללמוד באקדמיה אם אין עבודה אחרי כן. האם לימודים באקדמיה נועדו סך הכל להרחבת אופקים? האם לא טבעי שאני מצפה למצוא עבודה בזכות הלימודים? סיימתי תואר ראשון במנהל עסקים ולכל היותר אני אוכל למצוא עבודה בשירות לקוחות. אז בשביל מה ללמוד?

tgabi

New member
תשובה

הלימוד האקדמיה נותן לך השכלה בנוסף, משכורת יותר גבוהה ואיך יכול להיות שאין עבודה עם העיתונים מלאים במודעות דרושים? תואר ראשון במנהל עסקים הוא תואר כללי מידי כי רק קיבלת כלים של ניהול-פלוס מינוס

העיתונים מפוצצים במודעות דרושים?

כמה מודעות דרושים יש בכל העיתונים(ידיעות, מעריב ואפילו מקור ראשון)? 300? 350? אתה יודע כמה מחפשי עבודה יש? כמעט 300 אלף

MrListen

New member
מנע"ס זה לא מקצוע.

אם היית הולך ללמוד להיות מהנדס, או רואה חשבון, או רופא, אז היה לך על מה להתלונן. מה לעשות, מי שהולך ללמוד מנע"ס כדי לחפש עם זה עבודה, נשאר עם הז*ן ביד ותו לא. אני לומד מנע"ס, בהתחלה עשיתי את זה בשביל הידע, היום אני מבין שזה לא הכי פרקטי מה שלומדים, ואני אלמד מקצוע בעתיד.

מינהל עסקים

לימודי הבוגר במינהל עסקים מיועדים להכשיר את התלמידים לתפקידי ניהול ולעבודה מקצועית בחברות וארגונים עסקיים. הם מקנים הכרות עם התחומים המרכזיים בעסקים, גישה אסטרטגית והתמודדות ראשונית עם אתגרי המציאות. בוגר מנהל עסקים יכול לעסוק בתחומים שונים בהתאם למסלול התמחותו ויתכן שכדאי לך לשקול המשך לימודים. התמחות בניהול השיווק - תפקידים של ניהול שיווק, מחקרי שוק, מנהלי מוצר. התמחות במערכות מידע - ניהול מערכות מידע ומרכזי מידע, פיתוח מערכות מידע ותמיכה במערכות מידע. התמחות במימון - חשבונאות למשל - תפקידי ניהול ומטה בסקטור הפיננסי - בנקאי , ייעוץ פיננסי, חשבות ועוד. התמחות בניהול והתנהגות ארגונית : - ניהול וריכוז כוח אדם, ניהול משאבי אנוש, עבודה בהנחיית והדרכת קבוצות, פיתוח ארגוני וייעוץ ארגוני. התמחות בניהול בינלאומי - תפקידי יועצים ומומחים בתחום הבינלאומי של ניהול עסקים כמו מסחר והשקעות בינלאומי, שיווק בינלאומי וניהול חברות בינלאומי. תפקידי ניהול ברמות שונות בסקטור הציבורי והפרטי. ועוד...

למעלה