שאלה כללית

yuval27

New member
שאלה כללית

יש למישהו מושג איך אני יכול לראות שער ספציפי של קרן או מניה בתאריך מסויים? למשל ב יולי 2001 ? חשוב לי !!

RonenM62

New member
תוכנת בורסהגרף...

תעביר לי את הנירות שאתה צריך עם תאריכים ואנסה לסייע...

yuval27

New member
מעולה תודה. קבל :

1: נשואה זנקס מס' נייר 5100581 2: מוריץ כספים מס' נייר 5113949 3: דקלה מגזר שקלי מס' נייר 5131495 צריך לבדוק מה השער שלהם ב 2.7.2001 וב 16.10.2001 ומה קרה אז? עלו /ירדו ? תודה רבה מראש על העזרה.

RonenM62

New member
בבקשה:

: נשואה זנקס מס' נייר 5100581 2/7 0.02%+ 16/10 0.49%+ 2: מוריץ כספים מס' נייר 5113949 2/7 0.04%+ 16/10 0.66%+ 3: דקלה מגזר שקלי מס' נייר 5131495 2/7 0.04%+ 16/10 0.08%+

yuval27

New member
תודה רבה

אבל מצטער על הטרטור, יש איזה שער שאני אראה ממה הפלוס ? מה היה השער באותם תאריכים ? שוב, מצטער על הטרטור.

yuval27

New member
מצטער , לא הבנתי.

מה מעוף באותו יום ? זה קשור לשערים של מה שנתתי לך ?

RonenM62

New member
לא הבנתי אותך... אתה רוצה את שערו

של כל נייר? (סגרתי כבר את הגרפים, אולי תוריד את התוכנה וזהו?)

yuval27

New member
תודה. אני אוריד כבר את התכנה

עכשיו אני יודע לפחות איפה לחפש.

אפשר בבורסה גרף......

אם זה משהו ספציפי שאל אותי בפרטי ואני אבדוק לך אבל עם אתה רוצה את באופן כללי אני ממליץ לך להוריד את התוכנה של בורסה גרף ובכלל לעשות קורס בניתוח טכני ואז תוכל לראות המון מידע בתוכנה המצויינת הזו. עידו

mah1

New member
עידו אל תנסה להשיג את רונן.

חבל לך על הזמן מה אתה אומר על החתימה החדשה?

להשיג את רונן זה כמו לרדוף אחרי

רוג'ר ראביט או אחרי ההוא מ "מיפ מיפ " THE ROAD RUNER חחחחחחח אחלה חתימה משפט עצוב קצת אבל כל כך נכון -מדינה של פראיירים, אבל לא נכנס לזה כאן...... אני לא יכול יותר לעשות משהו מצחיק בחתימה שלי אני צריך להתנצל על השגיאות כתיב ....

yuval27

New member
עשיתי קורס בניתוח טכני

במסגרת התואר הראשון, אבל זה היה לפני כמעט 3 שנים דווקא קיבלתי ציון הכי גבוה בקורס הזה (95)...אני באמת צריך לרענן את הזיכרון קצת. זאת תוכנה בחינם ? או שמשלמים עליה חד פעמי או חודשי ?

רונן אתה יודע ש........

מוחות גדולים חושבים אותו דבר........... איזה תיאום היה לנו בהודעה חחח....

RonenM62

New member
אתה יכול להוריד את התוכנה לניסיון

למשך חודש ימים כאן (גירסה מלאה לשימוש)

yuval27

New member
תודה על הקישור.

בקשר לנתונים , אם אתה עסוק בגלל המסחר אז לא דחוף לעכשיו , אפשר גם יותר מאוחר אחרי הסגירה או משהו.

למעלה