שאלה כללית

שאלה כללית

מה נחשב לעלות סבירה של ייעוץ עיצוב פנים? הכוונה לייעוץ של מעצבת ממוצעת, לא הטופ של הטופ.

תודה

פריבנאי

New member
תראי,

זה בערך כמו לשאול - מה נחשב לעלות סבירה של... בית או מכונית!.
זה תלוי בכל כך הרבה משתנים. זה יכול להיות כמה מאות עבור ייעוץ חד פעמי, ועד לעשרות אלפים, לעיצוב וליווי מלא, כולל תכניות מפורטות, ליווי ברכישה ובחירה של מוצרים וכן הלאה.
את מוזמנת לנסות להיות קצת פחות כללית, קצת יותר ספציפית, לפרט יותר - על מה מדובר, ומה הצרכים שלך.

מרי פופ

New member
את יכולה למקד? ייעוץ לפי שעה? ייעוץ לעיצוב בית כולל?

רק העמדה ובחירת פרטי עיצוב (סטיילינג), או תכנון נגרות ושיפוץ ברמה מסויימת?

סטיילינג

מה שנקרא "הלבשת בית".
ייעוץ הכוונה לייעוץ לפי שעה (לא ידעתי שיש אופציה אחרת, אבל אני תמיד פתוחה לשמוע).
&nbsp
&nbsp
&nbsp

סטיילינג

מה שנקרא "הלבשת בית".
ייעוץ הכוונה לייעוץ לפי שעה (לא ידעתי שיש אופציה אחרת, אבל אני תמיד פתוחה לשמוע).

תודה רבה ☺

ייעוץ הום סטיילינג

ייעוץ הום סטיילינג יכול להתבצע במספר מסלולים:
- ייעוץ חד פעמי שלאחריו את מקבלת סיכום של הפגישה וממשיכה ברכישות לבד על פי ההמלצות שקיבלת- יכול לעלות בין כמה מאות לכמה אלפים. תלוי במעצב ובאופי הפגישה.
- ליווי מלא הכולל בניית שפה עיצובית, ליווי לקניות, תכנון נגרות ופיקוח על ההתקנות עד המסמר האחרון- עולה כמה אלפים עד כמה עשרות אלפים. תלוי בהיקף הליווי.
- בנק שעות- במסלול זה את רוכשת בנק שעות ומחליטה עם המעצבת איך הכי נכון לנצל אותן לפי הצרכים הספציפיים של הפרויקט שלך. ככל שרוכשים יותר שעות העלות פר שעה יורדת מעט. עלות "בנק" כזה הוא כמהמאות עד כמה אלפים.
מקווה שעזרתי קצת

קיבלתי כמה הצעות מחיר עם פערים משמעותיים ביניהן. היות שברור לי שללכת על המחיר הנמוך ביותר זה לא בהכרח הדבר הכי חכם, רציתי לקבל סדר גודל.

כאמור, הכיוון הוא ייעוץ סטיילינג בלבד - לא שבירת קירות ושיפוץ של הדירה, לא בנייה מחדש של שום דבר, ולא רכישה עבורי של ציוד, אלא ייעוץ - איך להעמיד מה ואיפה, המלצות לשילוב צבעים וכדומה.

תודה

מרי פופ

New member
אפשר גם פגישת ייעוץ ארוכה שממנה את אמורה לצאת עם

רשימת צבעים, חנויות, מה להחליף, לשנות, לרכוש וכו'...
פגישה כזו של שעתיים פלוס, יכולה להעלות בין 1500 לבין 3000 לפני מע"מ.

ליאורמ10

New member
זוג חברים שלנו עשו דבר כזה

לקחו מעצבת רק ל'הלבשות' ותכנון עבודת נגרות קטנה
עלה להם 6000 ש"ח והיה, לדעתי, שווה כל שקל
אין כמו טאצ' של מעצב שאתה סומך עליו
אני חושב גם שמדובר בסך הכל בחיסכון, כי לנסות לבד, לטעות ואז לנסות שוב... עולה יותר.

למעלה