שאלה כללית

מצחיקול אחד

אתה כל כך מפחד מה- afterwords... אבל זה לא מה שצריך באמת להפחיד אותך
זה בטח לא מניע להיכנס תחת החופה, אם כי כל 'הקופה' המדומיינת (תלוי בגודלה כמובן
). אחרי הכל, נישואין זה ג'וינט ונצ'ר טוטלי - איגום משאבים ... ואני חשבתי לתומי שעלה לך 'חזיון התנין של קפטן הוק' - מעורר חרדה הרשמי של ליגת הגברים
.

אייבורי

New member
תגיד

יש תקציר למתקשים ? <אני בעד הקמת סולם מריוס-נוונדר - קצר ולעניין>

אל תהיי פראיירית

את שירותי הביאור והתמצות למתקשים מעניקים תמורת תשלום הולם
.
כמה קל לסובב אישה בימינו, רק לפנות ללב שלה ...

כאישה מבינה, אל לך

להיתפס בזחיחות דעת בעודך בקרן הרחוב, בשכונה של גברים מסוקסים המחפשים הקלה לקושי שלהם. והרי זאת בעיה ידועה של סולמות קצרים - קל להרים אותם ורק עניין של שניות לסובב או להפוך כך שבין רגע לא יהיה ברור עוד מי שם הדילר ומי המנה הראשונה...

מציעה להקים קבוצת רכישה

טרנד חזק בתחום הצרכנות. כך תוכל להזמין שירותי קצרנות במחירים ממש מפנקים.

מגיל עשרים... כי אם איך שזה הולך היום...

צריך למשוך זוגיות חמש שנים עד שמתחתנים... וגם אז יש אופציה להיפרד גם (לא בטוח שזה יוביל לחתונה :)... מה שאומר שאת כבר בת 25 וצריכה להתחיל עוד קשר של איזה חמש שנים נוספות... כי בחורים לא ממהרים להתחתן ... (זה היה סתם בציניות כן? :) בקיצור... את בת 23... את לא אמורה לתכנן לנתב קשר רציני שיוביל לנישואין... יצא הגורל ופגשת את גבר חלומותייך... לא תיכננת את זה זה פשוט קרה... תהיי מוכנה בכל יום להכיר את גבר חלומותייך... כי בכל יום הוא יכול להגיע
את יכולה לתכנן עד מחר שאת לא רוצה קשרים רציניים ... ופתאום תפלי על מישהו שתרצי אותו לקשר רציני... ולא רק שתרצי... לא תרצי להפרד ממנו אף פעם... קצת קשה לתכנן את זה... אבל את אכן יכולה לתכנן באיזה גיל את רוצה להתחתן... בכל מקרה... איך שאני רואה את זה... שאת תרצי קשר רציני... תרגישי זאת לבד... ועוד משהו: הייתי ממליצה לך לשמוע את הדיסק של אבנר קוואס על זוגיות... גאון הבן אדם... (וגם מצחיק)

מריוס זכריה

Member
מנהל
נו טוב...

הבעיה היא בכלל של החברות שלך שרואות אותך עושה מה בראש שלך, והן כבר עובדות קשה בנושא הבעל. אל תתני לקנאה שלהן לקלקל לך. [התשובה לשאלתך: לא חשוב הגיל. זה בדרך כלל מגיע אחרי אכזבה רומנטית שקשה להתמודד איתה
]

לדעתי אם את נהנית - תהני

יש לך עוד את כל החיים להיות בקשר מחייב - אז אם את נהנית, תהני. אצל רוב הנשים זה נעשה יותר דוחק בהמשך כשמתחילים לרצות ילדים ואז לא מעט נשים מחליטות להתמסד גם כשמבחינות אחרות מתאים להן עדיין קשר לא מחייב, אבל לדעתי את עוד רחוקה מספיק להרשות לעצמך לא להלחץ בשלב הזה... מה שכן, אני מכירה די הרבה דוגמאות של מקרים בהם עם הגיל וככל שעובר הזמן יודעים טוב יותר מה רוצים ואז נעשים בררניים יותר וזה מקשה על מציאת בן זוג (הרבה גברים נראים כסוג של פשרה). גם נעשה קשה יותר לשלב בן זוג בהרגלים ונוחיות שכבר התקבעו במשך השנים - וגם כאן יש המתקשים להתפשר על הרבה דברים שבגילאים צעירים יותר נראו פחות מהותיים. אז ככל שעובר הזמן צריך לקחת גם את אלו בחשבון בהנחה שיש לך מטרה לזוגיות הכוללת גם למשפחה וילדים בהמשך הדרך.

תזרמי עם מה שבא לך

לא כדאי להכריח תצמך לעשות דברים שאת לא רוצה. אני בטוחה שאם היית מוצאת מישהו שאת נדלקת עליו ברמה כזו, אז גם היית חושבת על רציני, זה לא עניין של גיל, זה עניין של הגבר המתאים.

די לאשליות!

מבחינת סטטיסטית, חברתית והשד יודע מה עוד הסיכויים להתחיל זוגיות רצינית עם חופה ילדים ומשפחה פוחתים באופן משמעותי לקראת גיל 30 ומעלה. ככה זה, יש כוחות שוק, גברים מעדיפים להינשא לצעירות (לא בהכרח ילדות אבל בהחלט בשנות העשרים שלהן). אז להגיד לה שתמשיך לעשות חיים ולא תתכוונן לגבר מתאים לנישואין "עד שיבוא לה להתמסד", זה חוסר אחריות, כי אם זה יקרה לה בגיל 35, הסיכויים שלה להצליח בזה הם נמוכים, כמות הגברים הפנויים שיעמדו לבחירתה תהיה קטנה וגם האיכות... תשאלו את כל מי שמסתובבת באתרי הכרויות. אני בהחלט הייתי אומרת לאישה לקראת שנות השלושים שלה שאם היא רוצה להינשא, ולהקים משפחה, תתחיל דחוף להיתכוונן לזה ותפסיק "לעשות מה שבא לה".

באמת? דחוף דחוף?

חוסר אחריות? היא לא צריכה 'כמות', היא צריכה אחד. והוא יגיע במוקדם או במאוחר, שהיאתהיה בשלה לזה. עכשיו היא עוד לא. אשמח אם תסבירי לי, כאחת שמעולם לא ראתה בזה 'פרוייקט', מה זה אומר להתכוונן? אני באמת רוצה להבין מה זה אומר? להנדס חתן? לעשות לו מוח? חוץ מזה, חברינו אייסמן עדיין בשוק, אז יש לה אישור ממני עדיין להמשיך להינות מגיל 23 שלה ומהחיים בכלל.

נומלה

New member
אולי להרשם לטכניון?

שם יש הרבה בנים פנויים בגיל הנכון. האמת? גם אני רוצה לדעת איך "מתכווננים לחתן. נראה לי שהיא עלתה פה על סטרט אפ חדש ומאוד רווחי.

I C E M A N 7

New member
אני אוהב שאתן עושות מעצמכן אהבלות

"מתכוונים לחתן" זה לבחור בן זוג עם הפרמטרים הנכונים לנישואין. מיציפיצי יודעת מצוין מהם אותם פרמטרים, אני יודע מצוין מהם אותם פרמטרים, כל אישה בגיל הזה (+-30) שרוצה להתחתן יודעת מהם אותם פרמטרים. אז שמיציפיצי תסביר בפרוטרוט, אני רק אגיד שאין פה שום סטארט-אפ

למעלה