שאלה כללית

o r i i i i

New member
שאלה כללית

אני מעונין להתחיל ללמוד סאונד ומוזיקה רציתי לדעת מה יותר כדאי קודם ללמוד סאונד?או קום ללמוד מוזיקה?זאת אומרת תאוריה תווים מלודיה וכל זה

zoomout

New member
כנס

אם אתה באמת רוצה ללמוד סאונד בצורה טובה,תירשם לאחת המכללות ללימוד סאונד.אני ממליץ לך על BPM,אני בעצמי לומד שם ואני יכול להגיד לך שלמקום הזה יש רמה.שם אתה לומד דברים שבחיים לא תוכל ללמוד לבד,כי רק בן אדם עם המון שנים של נסיון עבודה באולפנים יכול ללמד אותך.אל תקשיב לאנשים שיגידו לך "אני למדתי הכל לבד,אני לא צריך אף מורה,מכללות לסאונד זה מיותר" כי אנשים כאלה יכולים להגיע לרמה בסיסית מסויימת ואין להם איך להיתקדם הלאה,כי הם תקועים בגלל חוסר ידע.סאונד זה דבר שאתה חייב ללמוד במקום מסודר. במכללה הזאת שהמלצתי לך יש קורס של מוזיקה אלקטרונית,שם אתה לומד סאונד,תאוריה מוסיקלית,מיקס,מאסטרינג,סינתזה,די ג'י ועוד המון דברים... בהצלחה.

resonance

New member
אין ספק שללמוד מוסיקה קודם...

אני רואה הרבה אנשים שנרשמים לקורסים כמו סאונד, קיובייס, מוסיקה אלקטרונית וכו' - ולא יודעים מוסיקה! אני חושב שללמוד מלודיה, קצב, אקורדים - ולו על קצה הלשון - רק כדי להבין מה מזייף ומה לא, יעזור לך מאוד כשאתה בונה מוסיקה משלך. בדיוק בגלל הסיבות האלה פתחנו קורס נוסף ממש לא מזמן המלמד את העקרונות האלה ממש, בקורס קצר ומזורז הכולל 12 שיעורים. אחרי זה - הייתי ממליץ על ללמוד מוסיקה באמצעות מחשב ו\או סינטזה על מנת לדעת כלי עבודה אחד לפחות ברמה טובה ממש - ומשם מיקס ומסטרינג.

HeavenlyB

New member
חשוב מאוד לטכנאי ללמוד מוסיקה

הטכנאי צריך לדעת מה קורה בהקלטה גם מבחינה מוסיקלית. ללא הידע הזהת יהיה לו מאוד קשה להגיע לתוצאה נכונה בהקלטה והמיקס.

Funkd

New member
אני אישית מפחד מהיום שאנשים יתחילו

לעשות מוזיקה רק כי הם יודעים עריכת סאונד ואין להם שמץ במוזיקה עצמה.. (למרות שנראה לי שהיום הזה כבר כאן לפי מה ששומעים ברדיו)

drjohns

New member
מוסיקה לא לומדים. עם מוסיקה נולדים

אבל זו דעתי בלבד.

למעלה