דעתי האישית בענין + פתרון לSomeboddy
לSomeboddy: תשנה במאפייני הפרוייקט את MD לMT, זה יכליל את הDLL סטאטית, ובמילים אחרות יוסיף לגודל של הקובץ אבל ירוץ על כל מחשב עם windows 98 ומעלה. Project->Properties->C/C++->Code Generation לענין השרשור: אני עובד המון עם VS, בין אם C++ ובין אם C#. בקשר לכל הדיעות הקדומות על הFrameWork...כמעט על כל מחשב בימינו מותקן 1.1 ומעלה - אז נו, באמת. אני זוכר שהיה פעם משחק שהיה דיי להיט בארץ, בשם MuOnline והוא הצריך התקנה של FrameWork 1.1, ככה שה-FrameWork זה לא מה שעצר אותו. עברתי השבוע על קוד בן 3-4 אלף שורות של מבני נתונים שעושים שימוש בWinsock.h עם VC++ ואני יכול להגיד לך ש- System.Net ו- System.Net.Sockets נוחים בהרבה, ואני רואה שאת אותה הפרוצדורה שנעשתה שם בC++ עם Winsock.h אני יכול ליצור בC# עם System.Net בשליש מהשורות, ובצורה מסודרת מאוד. התמיכה של MSDN בFrameWork היא אדירה, שלא לדבר על זה שאפילו בעת התכנות עצמו יש לך תקציר על כל איבר שיש לספק לפונקציה שמוכללת בFrameWork על ידי הקומפיילר עצמו וכמו כן גם על כל Datatype. לבא ולהגיד שה- FrameWork של Microsoft זה דבר "נחות" שיש להמנע ממנו, רק בגלל שהוא Dependency - ממש עושה רושם של חוסר בידע מספק לשם קביעה של דבר שכזה. מיקרוסופט הבינה את השגיאה שלה, ובגלל זה כל מערכת שתבוא אחרי Vista וכולל את Vista עצמה- באה אוטומטית עם FrameWork מובנה. לצערי XP עם Sp3 אפילו, לא תגיע עם FrameWork, זה עדין אופציונלי בXP. אם ההודעה שלי נראת כאילו אני מעריץ נלהב של מיקרוסופט- אז ההפך הוא הנכון, מה שכן אני ריאליסטי לגבי הענין וזאת המציאות.