שאלה כללית ופשוטה :]

revengen

New member
שאלה כללית ופשוטה :]

כמה (בערך..) עולה טיול של 2-3 שבועות בסין , כולל טיסות בין לאומיות וטיסות פנימיות. אני יודע שזה נורא קשה להעריך , אבל באמת אני צריך רק את המספר הכללי.

SPnage

New member
תשובה כללית

בין 1500$ ל-5000$. ואם אתה רוצה תשובה פחות כללית, כדאי לרשום איזה סגנון טיול מדובר (שינה בגסטהאוסים או מלונות יוקרה), בכמה טיסות בדיוק מדובר ומאיפה לאיפה (המחירים של טיסות משתנים ולא זולים). טיסה מהארץ צריך לברר בסוכנות נסיעות, תלוי אם טיסה ישירה או לא ומתי, יכול לנוע בין 800$ ל-1200$. קצת קשה לתת תשובה על "רגל אחת", וכמובן שיש קצת הבדל בין שבועיים ל-3 שבועות...

revengen

New member
אני יכול להוסיף פרטים

1.שינה בגסטהאוסים , לחלוטין לא מלונות יוקרה. 2.לגבי הטיסות לצערי איני יודע. 3.הטיסה הכי זולה , בד"כ טיסה לא ישירה היא הזולה.

אם זה עוזר במשהו...

כשטיילתי שם לפני שנה,עלות חודש (כולל גסטהאוסים,נסיעה בתחבורה ציבורית וכניסה לאתרים) היתה כ-600-650 דולר . וכמובן שזה תלוי באילו אזורים אתה הולך לטייל,החוף המזרחי יותר יקר ממערב סין למשל וכו'.

טיסה בינלאומית-

אם אתה מתכוון להלוך חזור סין - ישראל אז זה קרוב ל-1000 דולר עד כמה שאני יודעת. אבל זה משתנה לפי חברות תעופה ולפי תאריך טיסה,כדאי שתברר עם סוכן נסיעות.

hedvushy

New member
אני טסה עם אלעל בעוד שלושה שבועות

ועולה לי 1177$ עם חברות אחרות כמו אוקראינה ואוזבקיסטן למשל זה עולה כ-800$ זה חתיכת הפרש.. אבל אחרי שנפל מטוס אוקראיני לפני שבועיים - החלטנו לא לקחת סיכונים מיותרים

הממ. מנסה לתת כיוון:

לטיול תרמילאים: מחייה ותנועה קרקעית (רכבות/אוטובוסים) ברחבי סין משתנה לפי כמה אתה רוצה לנסוע. אם אתה רוצה לשהות באיזור ספציפי (נגיד סיצ'ואן-יונאן), אז בתקופת זמן של 2-3 שבועות את הלינה-תנועה-אוכל-כניסה לאתרים אתה יכול לסגור ב-300 עד 500 דולר, ופגשתי אנשים שהגיעו לסכומים נמוכים יותר. טיסות פנים בסין זה עניין של עד 2000-2500 יואן (400 דולר) בערך מבייג'ין לדרום, וככל שהמרחק מתקצר המחיר יורד, כמובן. טיסות בינלאומיות? מאיפה? מהארץ זה עניין של 800-1200 דולר הלוך חזור. ממדינה אחרת? טוב, תלוי איזה...

סליחה! 400 דולר זה מעל 3000 יואן

טעות שלי. הטיסות פנים זה באיזור 250 דולר לטווחים הרחוקים. (אבל לא נסעתי ממש לקצה הכי מערבי של סין, אז יכול להיות שלשם זה יותר יקר)

למעלה