שאלה כלכלית - עזרה

שאלה כלכלית - עזרה

אני מתאמן כשנה אצל ירון בינימיני - קראטה גוג'ו ריו ויש לציין כי אני נהנה מאד. הבעייה היא שנתבקשנו לשלם את הצ'קים לשנה הבאה (ספטמבר עד ספטמבר) והמחיר עלה מ - 265 שקלים ל - 280 שקלים !!! השאלה שלי האם מחיר כזה הוא ריאלי ? מצד אחד אני נהנה להתאמן ומחכה לשיעורים בקוצר רוח אך מצד שני הקושי הכלכלי קצת מעיב. מה לדעתכם המחיר הריאלי ? מה המחיר הממוצע בשוק ? האם כדאי לי לעזוב בעקבות הכסף ולחפש מקום זול יותר ? אשמח לעזרה, ושוב, אני לא בא לשפוט אלא רק להעלות דיון.

ננדין

New member
לדעתי האישית המחיר בהחלט סביר...

לגבי לשלם שנה מראש, זה כבר עניין אחר אבל הרבה מועדונים נוהגים ככה...

כמה פעמים בשבוע? כמה שעות בכל פעם?

לגבי צ'קים מראש: אני לא נותנת. לא לועד הבית, לא לגן של הילדים. בשום מקום. הסיבה היא שצ'קים כאלו עלולים להגנב ולהסחר בשוק השחור, ואז זו צרה צרורה, גם אם אתה שם עליהם קרוס וכל אמצעי אבטחה אחר. הדרך היחידה לאבטח צ'קים שניתנו מראש, הוא להפקיד אותם בבנק בפיקדון, אבל הבנקים גובים על פעולה כזו עמלה כה גבוהה, שרוב בעלי העסקים לא עושים זאת, ושומרים את הצ'קים בכספת פרטית או בכל דרך אחרת שהם חושבים שהיא בטוחה.

תודה שענית מהר

אנחנו מתאמנים פעמיים בשבוע. אני לא מדבר על הצ'קים אלא יותר על המחיר. 280 ש"ח לחודש - יקר או לא ?...

shlomym

New member
אם אתה נהנה ,תשאר!

80 ש"ח זה לא סיבה לעזוב עצם ההרהור בכך, מעורר בי תהיה לגבי הקשר שלך למורה ו/או לשיטה אני לא יודע מה מצבך הכלכלי אבל אם הוא קשה,דבר עם ירון,אני בטוח שתגיעו לעמק השווה. לעצם המחיר,זה לא נשמע מופרז לגבי השנה מראש,כל מועדון והג'ננות שלו יש שיקחו פר חודש פר רבעון או פר שנה אם אתה רציני בעניין,אז לא צריכה להיות לך בעיה אגב,אני משער לעצמי,שזה סוג של פילטר לזיהוי חוסר רצינות תצליח

avima

New member
השאלה היא האם אתה מקבל

בתמורה את מה שאתה מצפה לו ? 200 שח לאימון של שעה וחצי בשבוע למשל זה מאוד יקר ולעומת זאת אותם 200 שח לשלושה אימונים בשבוע של שעתים אולי לא כול כך.

למעלה