שאלה - כיצד להבין את sitemap?

M o t t i

New member
שאלה - כיצד להבין את sitemap?

היי, רציתי להבין את משמעות שמופיעה בתמונה בקובץ מצורף... שלחתי 4 קישורים לאינדקס של גוגל מנהל אתרים כתבנית של sitemap והרבה זמן זה עדיין על 0, ועדיין לא ברור לי האם זה משפיע על החיפוש? בחיפוש אני רואה את אתר שלי בגוגל אבל מה משמעות של זה? תודה, מוטי

לא משפיע על החיפוש אצלך, אבל גם לא מזיק.....

לא ממש הבנתי אם הדפים ששלחת לו שם במפה אונדקסו אבל אני חושב לעצמי שנזק לא יעשה. בעבר כששלחתי 4600 דפים במפות מהר מאוד הוא התחיל לאנדקס דפים משם, הוא נעצר ב 3000+- ואת שאר הדפים החליט שהוא לא שומר. ככה שהמספר אמור לעלות אבל יש גם דפים שמשום מה הוא מחליט להתעלם מהם

M o t t i

New member
אני לא מבין גדול בקידום אתרים אבל...

מה משמעות המילה אינדקס, האם הכוונה להכניס את זה למסד נתונים של גוגל? אם אינקס שלי עדיין עומד על אפס אז איך ייתכן שזה עדיין מופיע בגוגל? ושאלה טכנית, נניח שיש לי מנוע חיפוש באתר שעובד בטכנולוגית ASP (לדוגמא בלבד) ואני מכניס כל מיני מילות חיפוש כמו שלום, פוליטיקה וכל השאר אז מה שקורה שיש כתובת כמו www.tapuz.co.il?id=שלום וכדומה, אז צריך לאינדקס את זה? על כל מילות חיפוש שאני יכול לחשוב עליהן? שאלה טכנית נוספת, כיצד להתמודד אם בעיית איסוף קישורים אפשריים של האתר, אם כתבת ששלחת לגוגל מפות עם 4600 דפים, כיצד אספת את כל הדפים האפשרים שיש באתר?

אתה לא צריך להיות:)

בשביל זה אנחנו פה, וכן הכוונה להכנסת המידע למסד נתונים של גוגל, שאלתי כי התבלבלתי מעט מהשאלה שלך ולא הייתי בטוח אם הדפים אונדקסו או לא. לגבי החיפוש באתר, בדרך כלל לא מאנדקסים מנועי חיפוש פנימיים באתר כי הם גורמים לתכנים כפולים ולעונשים מצד גוגל[יש כל מיני דרכים למנוע את הגעת התוצאות לגוגל] ולגבי המפת אתר, יש תוספים שבונים מפות אתר, התוספים משתנים ממערכת למערכת במקרה שלי מדובר בתוסף בשם XMAP למערכת ג'ומלה, בכדי לבנות מפות באופן אוטומטי אתה צריך לראות איזה תוספים קיימים למערכת שלך שיכולים ליצור לך מפה לאתר. במקרה הצורך אתה יכול להשתמש בתוכנה חיצונית שאיתה תעשה את העבודה

למעלה