שאלה כזו מטומטמת......

black ross

New member
שאלה כזו מטומטמת......

..... ושוב אני מוצאת את עצמי מול דף ריק חושבת כמה שהלקסיקון העיברי ובכלל העולמי לוקה בחסר..... אני מחפשת את המילים לתאר, להסביר...... ואין......המילים האלו פשוט לא קיימות וכל מה שיוצא לי מתגמד אל מול ההרגשה. ********************************************************************* ......... מה יהיה ? שאלה כזו מטומטמת ואילו רק מהסיבה שמעולם לא תקבל מענה על השאלה. וכל מהלך חיי סובב סביב העתיד שמוסתר מעייננו כל כך טוב והרי מה היה כבר ידוע ואין טעם לדוש בזאת שוב. זה לא הפחד או האופציה שאולי יהיה חרא בעתיד שגורמים לי לחשוב על העתיד אלא הכרת העבר והרצון לדעת מתוך מה ומאיזו סיבה קרו הדברים ולאן הם מובילים. תמיד האמנתי שכל דבר שקורה הוא לטובה אבל ........ האם זה באמת כך? או שזו סתם אמונה שנועדה להגן עלינו מהבאות מהגילוי שבעצם הכל חסר משמעות ובעצם הכל קרה לחינם ..... סתם ללא סיבה ללא מטרה נעלה..... אמונה שנועדה להפיג את הפחדים באופן זמני עד שיתברר לנו שזה בדיוק ההפך? מסיימת באופטימיות ..... לפחות על גבי הדף ואילו ההרגשה היא עדיין אותה הרגשה...... מקווה לטוב

ניקולי

New member
מתוקה......../images/Emo140.gif

אני מרגישה מצויין... מנסה לעבור ימים כמו כולם..... ביום שישי הזה יש לי יום נישואים ואני מחכה לזה בקוצר רוח....במיוחד לדעת את תגובתו של יהודה לאחר שיראה את מה שהוא מקבל כמתנת נישואים....
חוץ מזה הכל טוב......

black ross

New member
איזה כיף לך..........

כל הכבוד לך על המתנה היא ממש מתנה מקסימה .......

black ross

New member
מתוקה .........

זהו זה ..... סוף סוף נגמר היום ואני הולכת הביתה...... אני מבינה שאת אינך כאן בשעות היום אז...... אני אשלח לך מסר פרטי מחר בבוקר ואת תקראי אותו בערב...... שולחת לך
ו-

ניקולי

New member
בשמחה אקרא

יקרתי כולי קוצר רוח למסר האישי..ואני בטוחה שיהיה לי מה להגיב.. כמו תמיד..שיהיה לך בוקר טוב.. כי בטח את תראי את זה בבוקר אוהבת ניקול*

למעלה