שאלה כולם!!!!

mr nice guy

New member
שאלה כולם!!!!

מה המקרה הכי נפלא ומיוחד שקרה לכם שהרגשתם שיש יד אלוהית שמכוונת אתכם, או שפשוט אמרתם- ה' קיים! מה גרם לכם להאמין בה'? משהו מיוחד? או עצם היותכם?

sovlanit

New member
אהלן, נענית לאתגר

1.הרגע שבו התאהבתי בבן זוגי , התפללתי לה' שזה יהיה הדדי-וזה קרה. 2.הרגע שבו התבשרתי שאני בהריון-לאחר טיפולים. 3.הרגע בו יצאו ילדי לאוויר העולם. 4.הרגע הזה....

ש ו נ י

New member
לא משהו מיוחד, אבל משהו שקרה לי

היום דווקא אני כבר חודש ומשהו לא עובדת וחשבתי לעצמי מה אני אעשה כסף וזה.. אחר כך נזכרתי באיזו הצהרה שאומרים: THANK YOU FATHER FOR MY RICHES והבטתי באותו רגע על הרצפה ומצאתי היום היום שטר של 20 ש"ח במקום הומה אדם כמובן ששאלתי אם זה של מישהו אמרו לי שלא! קיבלתי שפע מייד! ברוחשםםםםםם

ה' קיים !!!

לצערי, אין מקרה אחד שבו אוכל לומר כי אלוהים קיים. לשמחתי, יש כל הזמן מקרים שבהם אוכל לומר כי אלוהים קיים. כל יום, המקרים הפשוטים של חיי יום, יום, ממחישים לי כי יש אלוהים. אני טיפוס ששואל המון שאלות (את עצמי) ונדהמת כל פעם מחדש מהתשובות שמגיעות אלי בכל מיני אופנים. אני חושבת כי כשהאדם עירני, יוכל לקלוט את היקום בחדות. היקום בשבילי זה העולם, אלוהים, החיים, האהבה עצמה. ובכן, כמו שאמרתי, כל יום ישנם מקרים בהם אני מגלה את אלוהים מחדש - מגלה את נפלאות אלוהים. כיף לי !

יופיאל

New member
ניסים ונפלאות

קרו לי הרבה מקרים שגרמו לי להבין שאלוהים איתי וששומרים עלי מלמעלה ומכוונים אותי , ואני אספר לכם אחד מהמקרים האלה: זה היה בהודו , יצאתי לבד לטיול בהרים באזור דרמסלה , בהתחלה הלכתי עם הכיוון של הנחל , אחר כך החלטית שאני עולה ישירות אל פסגת ההר ושום דבר לא יעצור אותי! התחלתי לטפס , זה היה יותר קשה ממה שציפיתי ואחרי כמה שעות שמתי לב שאני חייב להתחיל לרדת כי השקיעה מתקרבת , וכיוון שהגעתי לצלע של ההר החלטתי לרדת מהצד השני. אז התחלתי לרדת , ובאמצע הדרך הגעתי למפל קטנטן - 2 מטר בערך - אך לא הייתי זהיר והחלקתי על אריזה אבן ונפלתי למטה - גם חטפתי מכה וגם נפלתי למים קפואים. עכשיו זה כבר לא היה כל כך כיף - וגם אני חייב להגיע למטה - אחרת אני אתקע כאן לבד בלילה על ההר... המשכתי לרדת למטה , נעזר בכל שיח ובליטה בהר בשביל להתפס עליה ולהמשיך לרדת , עד שהגעתי לעוד מפל - הפעם בגובה 5-6 מטר.(משהו כמו קומה שניה) אני מסתכל למטה - אין שום אפשרות לרדת - יש רק מפל וקיר חלק לידו. כיוון שלחזור אחורה ולמצוא דרך אחרת לא היו אופציה כי זה כבר היה שעה לפני השקיעה וממש לא רציתי להתקע שם - החלטתי שאני אנסה לרדת בכל זאת משם. ניסיתי להתפס על הקיר שליד המפל - הצלחתי לעשות איזה שני צעדים ואז הייתי תקוע - אין איפה לשים את הרגל יותר. פתאום הבנתי באיזה מצב מסוכן אני נמצא , והבנתי שאני יכול למות כאן , או להפצע ואף אחד לא ימצא אותי כאן כי אני רחוק מכל שביל שאנשים מטיילים בו. נכנסתי לפאניקה , והחלטתי לעצום עיניים ולהתפלל. אמרתי את "שמע ישראל..." 3 פעמים רצוף , והתמלאתי רוגע והרגשתי ששום דבר לא הולך לקרות לי , ובעיניים עצומות שלחתי את הרגליים אל הלא נודע , ושנייה אחרי זה אני למטה - עומד על הרגליים בלי שום נזק מנפילה של 5-6 מטר בעיניים עצומות... הודתי לאלוהים והמשכתי בדרך , שעדיין היתה קצת קשה , אך ידעתי שלא יקרה לי כלום ובדיוק עם השקיעה הגעתי אל השביל המוביל אל הכפר. זו היתה הפעם הכי ברורה שהרגשתי את "יד אלוהים" והרגשתי איך שומרים עלי. באור ואהבה , יופיאל המלאך

למעלה