שאלה כואבת...

שאלה כואבת... ../images/Emo4.gif

בבוקר קמתי עם כאבים בשד ימין - מין צביטות פנימיות כאלה, לא כאב חזק אבל מציק מאוד. אני פוחדת שמא זה יתפתח לדלקת או משהו דומה. אני לא מרגישה גודש או חום או כל דבר אחר. רק כשירדתי במדרגות במהירות הרגשתי כאב חד יותר. מוכר? עצות? לא רוצה שיתפתח משהו חמור שיפגע בהנקה! תודה.

מאיה10

New member
לילך מה המצב?

אני מקוה שהכאבים עברו אבל אם לא תעדכני. האם התפתחו סימנים נוספים? הכי חשוב לא להילחץ, יש לך כאן כתובת ולכל בעיה ימצא הפתרון. אגב, אני עברתי דלקות וגודש וההנקה לא נפגעה מזה.

כאבים

לדעתי, ליתר בטחון, כדאי לעשות אמבטיה (או מקלחת אם הזמן קצר...) חמה, ולעסות תוך כדי את השד. אולי זו התחלה של גודש, אז כדאי למנוע את זה מראש. אפשרות נוספת - אם את שואבת, אז אחרי האמבטיה גם לשאוב.

ענתש

New member
לילך - לא בטוחה אם זה המצב אבל לי

זה קורה כשאני "נשברת" מהנזילות וישנה עם חזיה או שאני ישנה על צד אחד כל הלילה - זה פשוט "סתימה" שנוצרת בלילה ואז בבוקר זה פשוט כואב. אני ממש מדמיינת שאני מרגישה איך השד מתמלא וזה כואב לי בפנים עמוק. זה עובר אחרי כמה שעות ואם לא חוזרים על הטעות גם בלילה הבא - זה עובר. אני ממליצה להוריד חזיה בינתיים... שהחלב יזרום בפנים בחופשיות. לי זה עוזר.

לפעמים הצביטות האלו

שהן מעין "עקצוצים" כאלה מעידים על זרימת חלב.. זה קורה שמניקים מצד אחד ובשני חשים את העקצוצים. זה רפלקס שחרור החלב, או שהילד כבר צריך לאכול.. העיקר שעבר.

למעלה