שאלה כדור קוקלימין

גלדנינו

New member
שאלה כדור קוקלימין

היי בנות אני אחרי כמעט חודש אחרי אובדן ,מה שאני מרגישה שאני חייבת להיות כמה שיותר מהר בהריון, הרופא אמר שאני חייבת להמתין שישה שבועות אחרי הלידה אני רוצה לקחת את הקקלימין אחרי שאני יקבל מחזור ראשון, זה יהיה בערך שמונה אוו תישעה שבועות אחרי לידה אני צריכה את הדעה שלכן תודה

את מתכוונת לאיקקלומין?

באיזה שבוע היה האובדן? אם לא בשליש ראשון, חשוב לתת לגוף קצת זמן, לפחות את משכב הלידה ורצוי יותר. איני יודעת מה היו נסיבות האובדן, אבל יש לקחת בחשבון שאיקקלומין אינו כדור תמים, יש סיכוי גבוה יותר להריון רב עוברי, וכן, הוא עלול לגרום נזק לרירית הרחם.

גלדנינו

New member
למעיין ברכה

תודה על התגובה כן אני מתכוונת לאיקקלומין, האובדן היה בשבוע 27 מרעלת הריון , ביגלל גילי 36 הייתי מעדיפה תאומים אשלה האים אחרי רעלת הריון אפשר בכלל תאומים האים לא קשה לגוף?

ראשית, משתתפת בצערך

(גם אני איבדתי הריון בשלב כזה, זה קשה מנשוא
. שנית, הגוף עבר 2/3 הריון, ועוד עם סיום דרמטי, וכן לידה, על כן, צריך להתאושש גופנית. זה חשוב מאוד. שנית, לאור הרעלת (מה היה משקל היילוד?) יש חשש כבד לקרישיות יתר, ועל כן, יש להמתין לפחות 6 שבועות ואז לבצע בירור מלא לקרישיות יתר ולשקול טיפול בהריון הבא. גיל 36 אינו גיל מבוגר, ולא הייתי מציעה "ללחוץ" או להלחץ בגללו. בוושאי שלא לקחת כך סתם איקקלומין. באם יהיה הריון תאומים, ההריון יהיה בסיכון מאוד גבוה, בשל הקושי של הגוף לתמוך בשתי שליות. על כן מציעה: כעת לחכות, לבצע בירור מלא ואז להכנס להריון עם עובר יחיד

גלדנינו

New member
היי מעין

שוב תודה , זה היה הריון ראשון שלי, קיבלתי אישור לבדיקת קרישיות בדם ואני צריכה לעבור אותה עוד שבועיים , אני לוקחת ברזל , והרופא אמר לי לקחת גם חומצה פולית, זה באמת קריטי עובר אחד ? תודה

כמה זמן לקח להכנס להריון הראשון?

היו ברקע טיפולים? גם אצל אישה שאינה בסיכון, הריון מרובה עוברים מגדיל מהותית את הסיכונים לכולם. לא הייתי נכנסת באופן ייזום למצב כזה. ממש לא. בוודאי שלא הייתי רצה לקחת איקקלומין (לא ברור לי אם יש לך נסיון עם הכדור או לא, אבל יש לקחת בחשבון שזה יכול להניב גם הריון שלישיה או רביעייה. מיותר לגמרי וטרגי). ראשית, בצעי את בדיקות הדם. רצוי גם לחכות לתוצאות טרם הריון. בהצלחה!

גלדנינו

New member
למעיין

היי , לקח לי שנה להכנס להריון רגיל ללא טיפולים , העיניין הוא שאני בת 36 ומרגישה שאים אני יהיה מהר בהריון אני ירגיש יותר טוב נפשית ,וגם מאוד רוצה כבר. מה זה תוצאות טרם הריון? את מתכוונת לתוצאות ניתוח של העובר ?( יש לנו פגישה בבית חולים בעוד שבועים) תודה שוב זה מאוד עוזר לי תודה

למעלה