שאלה יש לי מכשיר 6120

שאלה יש לי מכשיר 6120

וכל פעם שאני מנסה להוריד משהו או אפילו סתם באמצע החיים הפלאפון כותב אין מספיק זיכרון לביצוע הפעולה אם מישהו יכול לעזור לי מה לעשות תודה מראש!

זיכרון.

תשנה בהגדרות הודעות. שההודעות ישמרו בכרטיס זיכרון. ב. וודא שברטיס זיכרון יש מספיק מקום פנוי... ג. אם זה כותב `סגור מס יישומים` אז תלחץ על הכפתור של התפריט לחיצה ארוכה . ותסגור את כל היישומים שפתוחים ברקע

חפוצית

New member
‏``הזיכרון מלא סגור מספר יישומים``

זה קורה לי ה.מ.ו.ן. . .גם כשכל היישומים סגורים ואני נמצאת ר.ק בנט. . .כשהתקשרתי לאורנג` הם אמרו לי לכבות ולהדליק את המכשיר. . .לא שזה עוזר אבל שיהיה. . .

Dayon

New member
פיתרון

להוריד תוכנה שמחטטת בקבצים ומוחקת קבצים שלא צריכים להיות בפון,יש באתר של אבי קינג תוכנה כזו.Aviking.Wen.Ru

תודה דבר ראשון

יש באמת עוד קטע במכשיר שיש דברים שאי אפשר למחוק תוכנות משחקים זה קורה שמנסים למחוקמשהו וכתוב שהיישום פתוח ואז זה נתקע לתמיד התוכנה שאמרת היא קשורה לזה?

תורידו,

את task manושם ע``י לחיצה ארוכה על התפריט תראו מה פתוח ותלחצו close‏ יישום שתקוע ולא נסגר תלחצו kill‏ זה תמיד סוגר...

מעבר לכל מה שהמליצו לך..

הפיתרון הכי פשוט שאני מציע לאנשים זה שחזור הגדרות יצרן. [שפותר את העניין הזה] אני יודע שבטח אתם אומרים, "הנה התשובה האופיינית של כל נציג שירות" , אבל וואלה עובדה שזה עובד

חפוצית

New member
חעע

זה מה שאמר לי נציג שרות!בולשיט!אפילו ליום אחד זה לא עובד. . .

אז משהו לא בסדר במכשיר...

לי אישית במכשיר שלי ה 6280 זה עזר. ועד היום, כל לקוח שדיברתי איתו זה עזר גם. אני לא מתווכח עם עובדות שקרו לי בשטח. במידה ולך זה לא עזר אז זה גם עובדה ואני מקבל את זה.. אבל זה בעצם מחזק טענה שלי שאולי זו בעיה מסוימת במכשיר. בעיה טכנית כמובן.

חפוצית

New member
אממ

ידעתי שדפקו אותי עם מכשיר. . .נעל אורנג` האלה :) על השבוע הראשון שקניתי אותו עשה לי פאקים =/

אליהו88

New member
לא בסימביאנים.

לך יש 6280. לה יש 6120c, ``ולא קרב זה אל זה כל הלילה`` /tapuzforum/images/emo63.gif

חפוצית

New member
כה

גם הגדרות חדשות ניסו לשלוח לי. . .שיגעתי אותם :) אבל שומדבר לא עזר =/

GpsGps

New member
שאלה

יש לי שאלה,איך אתם מבצעים שחזור הגדרות יצרן? כוכבית סולמית ומה הלאה? יש לי פיתרון בנושא,אם תענו לשאלתי

למעלה