שאלה - יעודו של אדם

CrAzY DoLL101

New member
שאלה - יעודו של אדם

איך אדם יכול לדעת מה היעוד שלו? איך הוא יכול להיות בטוח שהוא לא טועה בדרכו? השאלות האלו מעסיקות אותי מאוד בימים הקרובים בזמן האחרון אני חושבת הרבה על העתיד, מה אני אהיה כשאהיה גדולה? במה אעבוד? במה אני אעסוק? אני מפחדת שאני עוסקת בתחומים שאני לא אמורה לעסוק בהם (ז"א שזה לא היעוד שלי) בבקשה תעזרו לי! - (ואם במקרה זה לא המקום לשאלתי אתם יכולים להפנות אותי לפורום אחר שמתאים לשאלתי?)

שאלה טובה.

אני מכיר כמה גישות. -שהאדם בסופו של דבר מגיע ליעודו בכל דרך שהוא בוחר בה, קצרה או ארוכה, קשה או קלה, כי "כל הדרכים מובילות לרומא". -שיש יותר מיעוד אחד שהאדם יכול להגשים בחייו. כל בחירה שונה מביאה לאלטרנטיבה ראויה. -שהאדם יוצר את יעודו תוך כדי חייו. הכל פתוח, הכל מותר, הכל אפשרי וראוי. אני מניח שהאמת היא איפה שהוא באמצע.

LCA

New member
אני מאמינה

שבסופו של דבר, כל אחד מגיע ליעודו בזמן שלו... יש אנשים שמגיל קטן ידעו מה הם רוצים והגיעו לזה ויש אחרים שלוקח להם המון זמן, המון התנסויות בעבודות כאלו ואחרות ובהרבה כיוונים אבל בסופו של דבר הם מגיעים לייעוד שלהם... אז לא להתייאש, דברים יגיעו בזמן שלהם! בינתיים להנות כמה שאפשר מהסע שנקרא החיים... בהצלחה!

יעודו של אדם מרגע הוולדו../images/Emo24.gif

שבוע-קסום לך, אי לכך, את לא צריכה לדעת מעכשיו מה היעוד שלך, כי אם תדעי , לא תעשי את מסע נשמתך בגלגול זה, כולנו מגיעים לגלגול חיים , כדי לעשות מסע , התפתחות רוחנית שתביא ליעוד שלנו... אז , מה שאת צריכה לדעת פשוט שאת במסע נשמתך, ומזה אל נא תתעלמי... ככל שתפתחי למודעות , יגיעו אליך הבנות , יותר מהר. בהצלחה , ואור אריאלה באהבה

למעלה