שאלה - ילדים

שאלה - ילדים

נכון כבר דיברנו רבות על כך בכל זאת קצת בפנים שוב מחפשת לשמוע להחכים... כבר הייתי שם בקטע ילדים חבר זוגיות וכל השאר, אבל מ"קטע" לקטע הדברים שונים הנפשות שונות והאוירה שונה גם, חלקנו למדנו/הבנו שילדים זה לא צעצוע וגם ברגשותיהם צריך ואף רצוי להתחשב בכל מעשה שעושים, כאישה שמגדלת את בניה לרוב לבד, למדתי משפט נכון "יהיה לך טוב גם להם יהיה", וזה אומר שאם לאמא טוב בלב ביום בחיים ובנקיון הראש היא תשדר זאת גם במצב רוח לילדיה, יפה מסכימה. השאלה מתי אנחנו יודעים עד כמה לשתף את הילדים במערכות יחסים, איך יודעים באמת עד כמה טוב להם, והאם מחר הפחד שלהם יגרום להם להרגיש שונה ו"לזעוק" לאמא ה"הגזמת" אנחנו כאן ראשונים בתור. השאלה מופנת לכולנו, אם לא היום אז מחר, קשרים נקשרים והילדים גם שם בנינו ובן בן/בת הזוג.

מזליקה

אני חושבת שלשתף את הילדים זה חשוב ואפילו הכרחי ברמה שלהם בהתאם להבנה שלהם. כך גם לגבי הפחד שלהם - אם הוא מתעורר פשוט לדבר עליו אלה החיים של ילדינו , הם אינם מכירים חיים אחרים וככל שאנחנו נתייחס באופן טבעי לדברים כך גם הם

r e d head

New member
נו...אני מחכה כל היום לשאלה שלך...

מזל תרשי לו כבררררררר

מתוקים ומתוקות..

סליחה על התגובה המאוחרת קצת עיסוקים (עדין) ומשום מה עד היום בכל פעם שרציתי להיכנס הביתה לא היתה לי אפשרות כי המחשב סרב.. מה להרשות? איזו שאלה? חופשי שאלות תמיד מתקבלות...

אני והמזל שלי..

עם הילדים אני משתדלת לבחור את הדרך הנכונה ולמצוא את הרגעים הנכונים בזמנים טובים, לשלב אותם ולהשתלב יחד, אני יודעת ששוב תהיה רק בעיה אחת שהיא אבא שלהם שלא יאהב את הרעיון, אתמול יצאתי לכמה דקות והוא התקשר אך לא אני עניתי לו בטלפון, יש לי הרגשה שהוא לא אהב את זה כל כך, אני יודעת שלילדים נעים כרגע, במה שיש או במה שלא מפריע, אבל מקווה שהמכשול לא יבוא שוב מהצד האחר..

למעלה