שאלה - ייעוץ

שאלה - ייעוץ

שלום לכם, בתור אחת שנמצאת בתהליך מודעות עצמית ארוך ומסתמכת/נתמכת בעיקר על הכלים שאימון אישי מקנה הייתי רוצה לדעת מההיבט שלכם. האם מעבר לאמונה טפלה, יש עוד משמעות אחרת למראה שנשברת בבית מבלי שנגעתי בה? קראתי באיזשהו מקום על אמונה טפלה שמעידה שזה סימן למוות במשפחה ומכיוון שאני כעת נמצאת בתקופה לא פשוטה, חרף המודעות, אני מרגישה שזה קצת מחלחל אליי תודה רבה על התשובות, ושיהיה המשך יום נפלא ניק.

ניריתי 1

New member
יקירה

הכח של אמונות טפלות הוא באמונה של מי שמאמין בהן. אמונה היא כח חזק מאוד. אמונות יוצרות מציאות ! כל משמעות למראה שנשברת, היא זו שאת בוחרת לתת לה ! אם תבחרי להאמין כי מראה שבורה משמעותה X , את תמגנטי למציאות חייך בדיוק א זה הדבר ! כתבת כי את בתקופה לא פשוטה ... בזמנים קשים אנו נוטים "להאחז" בכל מה שניתן להאחז בו. אולי אם תפרטי קצת... נוכל לנסות לעזור לך בהתמודות עם התקופה הקשה ... מה דעתך ?

היי חברה,

תודה רבה על התגובה. את מה שכתבת שמעתי לא מעט מהקואוצ'רית שלי, (שאותה שיתפתי באינספור דברים בתקופה האחרונה ובכלל) מעבר לידיעה/ההבנה השכליים הרגשתי היום (בייחוד אחרי העניין שציינתי)שאני גם מפנימה, מאמינה ומרגישה את הדברים ממקום חזק ופנימי. כך שכמה דק' אחרי כתיבת ההודעה תליתי מראה אחרת (וחדשה שהייתה תלויה במקום פחות בולט) ושמתי אותה במקום השבורה, ואמרתי לעצמי, שהמראה הישנה פינתה את מקומה למראה החדשה. כך או כך, (מעבר למבחני המודעות האישית שלי, בזמן אמת) מקום קטן ורגעי (אך עדיין קצת סקפטי ועייף) בתוכי רצה לקרוא את זה גם מעוד אנשים "רגילים" שנמצאים במודעות העצמית. בקשר להצעתך, שוב, תודה רבה :) כיום אני מרגישה שאני בתקופה של יישום הכלים יותר מאשר של שיתוף ותאמיני לי שגם הקואוצ'רית שלי בה התברכתי, חזרה על זה לא מעט במייל :) שיהיה לך המשך יום/ערב נעים

למעלה