שאלה/ייעוץ..כנסו

ילד88

New member
שאלה/ייעוץ..כנסו

אממ..ככה..ישלי ידידה די טובה,אנחנו מדברים הרבה באיסי והודעות..אינ לה חבר,אבל ישלה ידיד מאוד טוב שהבנתי ממנה שיכול להיות שיצא ממנו חברות,היא לא שוללת שממני לא יצא,פשוט היא מכירה אותו הרבה יותר זמן ממני..אני רוצה להתקרב אליה..אני מראה לה שאני מחבב אותה מאוד ודואג לה..השאלה אם זה לא מזיק שאני מראה לה שאני תמיד איתה ומקשיב לה..רציתי לשמוע את חוות דעתכם..איך אני צריך להתנהג איתה כדי לכבוש אותה..תודה.

ההתנהגות שלך

בינתיים לא תגרום לה להימשך אליה, אתה מתנהג כמו ידיד ולא כמו מישהו שהיא היתה רוצה שיהיה חבר שלה. אם אתה מראה לה שאתה מחבב אותה ודואג לה, אתה בכיס שלה. אתה לא אתגר, מה עוד שאתה מעלה לה את האגו והערך, ומוריד את זה שלך. כן, נשמע לא הגיוני, שהיא תאהב אותך יותר אם תהיה פחות נחמד אליה, אבל זה נכון. http://www.realworldseduction.com/ זה מה שאתה צריך.

ילד88

New member
אני נכנס לפה מפון

אז אנלא מצליח להיכנס לאתר שנתת לי..אז איך אני אמור להתנהג אליה? להיות אדיש? ליזום פגישות זה גם מוריד מהערך שלי?

ילד88

New member
הענין גם שאני מפחד..

שהיא תהיה בסוף עם הידיד השני..כי ישמצב שהם יהיו חברים..לכן אני מנסה להתחבב עליה,ובנתיים זה עוזר,היא מסמסת לי כל היום,ואנחנו מדברים כמעט כל היום..היא רוצה ליפגש איתי..ועכשיו היא קצת בקצר עם הידיד השני..אז אני היא מדברת איתי הרבה מאוד,אני לא רוצה להיות אדיש כלפיה..

lola in luv

New member
בוא אני יסביר לך...

כל עוד אתה מדבר איתה המון, מייעץ לה הרבה והשיחות בניכם פשוט גולשות, צריכה להידלק לך נורה אדומה שאומרת:"סכנה, נכנסת לאזור הידידים". אל תהיה תמיד איתה או בסביבה שלה...תן לה הרגשה שיש לך עוד אופציות חוץ ממנה. כדי שהיא תבין שאתה לא רק ידיד אתה צריך לפלרטט איתה...זאת אומרת-לשלוח לה מבטים חזקים כשאתה רואה אותה,לחייך חיוכים שובבים כל פעם שאתה מדבר איתה, או להחמיא לה כשהיא נראית טוב... בקיצור אתה צריך לעשות הכל כדי שלא יראה כאילו אתה 'החברה הכי טובה' ובעיקר הכי חשוב לא לייעץ לה על בנים אחרים... ככה היא תחשוב שאתה לא מעוניין בה בהצלחה

ילד88

New member
אבל..

אנחנו עכשיו ידידים תכל`ס..ככה היא קוראת לי..אני מחמיא לה פוול שהיא יפה ונראית טוב..ואני גם מנסה לעזור לה עם הידיד..אני לא רוצה להיות אגואיסט שחושב רק על עצמי,כי היא במצברוח לא טוב שהם רבים או משו..אז אני עוזר לה..קיצר,אני לאדע מה לעשות..

למעלה