שאלה-יחסית דחופה.

שאלה-יחסית דחופה.

אתמול היתי במיונים לדיילת קרקע ואמרו שתהייה תשובה בדואר תוך כמה ימים.. פתאום עכשיו קיבלתי טלפון מאל-על שעברתי-ושמזמנים אותי למחר [WTF] לראיון במשרדי אל-על בנתב"ג. מישהו יודע מול מי יהיה הראיון? לפי מה שהוסבר לנו אתמול יש כאלו שמאותרות לדיילות קרקע בטיסות היוצאות ויש כאלו שמטפלות בכבודה בטיסות הנכנסות-מה זה אומר טיפול בכבודה? [אני שמעתי שזה להדפק ולהקשיב כל הזמן לאנשים שצורחים עליך "איפה המזוודות שלי"...זה נכון?] זה מאוד חשוב לי-כי כרגע אם מחר אומרים לי שאני הולכת לכבודה-אז אני שוקלת לוותר... תודה

chimichanga

New member
אין ממה להלחץ

הראיון כנראה יהיה מול ראש היחידה או איך שלא קוראים לאחראים בחברות של הדיילות קרקע.. אין לך מה להלחץ מזה. האמת שאין לי מושג מה זה דיילת קרקע בטיסות נכנסות.. אבל גם בטיסות היוצאות את תחטפי צעקות, אין מה לעשות ישראלים בשדה צועקים על כולם! ואם אמרו לך משהו לגבי דיילת בכניסות תשאלי אותם שם מה מהות העבודה ותחליטי, בכל מקרה את תוכלי להתחרט עד הרגע שתחתמי חוזה וזה יהיה אחרי הקורס אם אני לא טועה.

אע

אמרו לי שאני מיועדת לצ'ק אין ולא לכבודה. אין מאושרת ממני. אה, סבבה, כי אמא חפרה לי שיעשו לי תחקיר בטחוני-ומחר אין לי זמן לבזבז שם 4 שעות. יש לך מושג כמה זמן הראיון בערך? [ותודה רבה!]

chimichanga

New member
מממממממ אין לי מושג..

לא נראה לי שיעשו לך תחקיר בטחוני אבל אל תקחי אותי במילה.. בטח יקח רבע שעה-20 דקות הראיון לא נראה לי משהו רציני.. לאיזה חברה את הולכת דר"א?

get well

New member
הראיון הוא שנייה...

וזה משהו שכולם עוברים ולא שמעתי עוד על מישהו ש"נכשל" בו... רוב הסיכויים שהתקבלת ותתחילי קורס באוגוסט (אמרו לך מתי?) בהצלחה!!

אע

זה סתם כזה הליך רשמי, לא משהו שבהכרח ישפיע? יש סיכוי שאם אני רוצה משהו אחר [למשל דיילת טרקלין] אני אוכל להעלות את זה מחר-או שזה לא המקום? יש שמועות שהקורס ב12 או ב19 לאוגוסט...קיצר באמצע אוגוסט [לא יודעת מה יש ללמוד 7 שבועות..אבל שיהיה
]

malder

New member
דיילות טרקלין

בד"כ מי שיושב בטרקלין המלך דויד זה דיילות וותיקות שעובדות בשירות שלום, שירות העסקים והראשונה. עוד כמה שנים מותק...

כן..

אני מניחה-אבל לפני כמה שבועות היתה באתר הצעת עבודה "דיילת טרקלין" אז זה קצת מוזר-לא?

malder

New member
יש שם הפרדה כזו...

יש דיילת שיושבת בקבלה (דיילת משירות שלום), יש דיילות שיושבות בפנים במין דלפק כזה שאמור לתת שירות לנוסעים (שירות לקוחות... לא מלצרות, והן דיילות וותיקות) ויש דיילות שאמורות למלצר בטרקלין של המחלקה הראשונה... אני מאמין שההצעה הייתה למילצור...

get well

New member
לא כדאי...

דיילת בטרקלין הכוונה זה פשוט למלצר ואין להם את כל התנאים שיש לעובדי אל על... אלא אם כן את רוצה למלצר?

פסדר פסדר

עברתי סיימתי קיבלתי מדים [אח הנעליים המזעזעות
] והוו. צ'ק אין-היר איי קאם
[תודה לאל שלא כבודה] [איף, למה צריך ללמוד על מבנה המטוס
]

malder

New member
מבנה המטוס...

כדי שתבינו את הנוסעים שישגעו לך בשכל... אל תושיבי אותי על המנועים, ולא ליד השירותים, הכי קדימה שאפשר, בצד ימין, אם אפשר לפני ה bulkhead ורצוי שיהיה מעבר... חחחח

malder

New member
לא, זה התפקיד שלך...

אלא אם כן לנוסע היה סוכן נחמד שהסכים לשמור לו :) בעיקרון, באל-על יש תת-מחלקה במחלקת הזמנות שנקראת seat selection desk והיא אחראית להדביק 60 יום לפני כל טיסה את מפת המושבים כדי שסוכנים יוכלו לשמור ללקוחותיהם מקומות. בגדול בגדול, זה התפקיד שלך... להושיב נוסעים :) בהצלחה...

dylan

New member
הכוונה בטיסות הנכנסות

היא לlost &found (איתור כבודה).. לטפל באנשים שהכבודה שלהם לא הגיעה או ניזוקה (וכמובן לאתר את הכבודה ולטפל בה כשהיא מגיעה באיחור).. יש הרבה עצבניים אבל יש גם הרבה שמקבלים את זה בסדר.. ויש גם כאלה שבוכים ומבוהלים.. לא עבודה מאוד מומלצת (מניסיון ארוך מדי שאני מקווה שיגמר בקרוב
).

סבבה

וזה לא מה שרציתי
לדעתי סוג כזה של עבודה לא מתאים לי...בגלל זה יותר בניתי על הצ'ק אין [וגם קיבלתי].

shusha22

New member
שלום לכולם!

אני מעוניינת לעבור מבדקים לקורס דיילות אוויר. האם מתקיימים כרגע מבחנים? אני עונה על כל הדרישות והבנתי מדיילת שאמור להפתח קורס בספטמבר. השאלה היא מתי אמורים להתקיים המבחנים? קראתי קצת בפורום על שאלות שנשאלו על הראיונות ועל המבחנים ככה שאת זה הבנתי, אבל באתר של אל על לא רשום כלום על דיילות אוויר. אשמח לתשובה :) שחר

למעלה