שאלה יותר שאלתית

duduarviv

New member
שאלה יותר שאלתית

שלום לכם חברה! אני החבר של ניסן ששאל את השאלה השאלתית מההודעה שלו. ויש לי עוד שאלה(הומה שאלות אני...): אם היו לכם שלוש משאלות האם הייתם מבזבזים אחת ומבקשים שמשינה תחזור? נראה לי שעכשיו נראה באמת מי רק אוהבים את משינה ואצל מי משינה בדם!

NISAN1000

New member
גם אם השד היה אומר לי לבזבז את

כל ה3 משאלות על זה הייתי מוכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא חושב שיש משהו שישמח אותי כמו זה. לכסף אני יתרגל ואז אני יהיה סנוב לבחורה כוסית אני יתרגל ואקח אותה כמובן מאליו אבל שמשינה תחזור!!!!!!!!!!!!!!!! זה ארוע שבחיים אני לא ישכח! לא משנה מה!!!!!!

Vdrums

New member
תראה שיש 3 משאלות אז מבקשים

שד משאלות בבקבוק, ואז יש לך משאלות כאוות נפשך :) ואני חושב שאני אכול להסתדר עם שתי בקשות ולבקש איחוד. ואם לא אני מן הסתם מאחת המשאלות אני אהיה מאוד עשיר ותמיד אפשר להרים איזה הופעת ענק שתהיה מחווה למשינה בשיתוף מלא אמנים ולתרום חלק מההכנסות ואז כולם יבואו וכמובן שהדובדבן יהיה הופעה של משינה!!!

rainbowgirl

New member
אוקיי

אני חושבת שהמשאלה הראשונה זה יהיה איחוד של משינה. השניה-כסף שיהיה לי לאיחוד שלישית-עוד כמה משאלות :) ואם זה לא אפשרי אז שלום. ואל תגידו שזה טיפשי. בהתחשב במצב עכשיו אני ממש ממש רוצה שלום,כמו תמיד :/ *קורל,שנראה לה שזה ההודעה הכי ארוכה שלה בפורום הזה*

N a V e

New member
לפי זה אתם מעריכים מי אוהב משינה

או לא? זה ילדותי,באמת... תחשבו על אותם אנשים שאין להם כסף ואין להם עבודה ועדיין מתים על משינה...מה איתם?
ויש עוד מלא דוגמאות. למרות שנראה לי שזו אחת משלושת המשאלות שהייתי מבקש(האיחוד)

Vdrums

New member
נווה קח דברים בקלות, מה הקשר

לאנשים בלי כסף וכו'?

../images/Emo22.gif

אני הייתי מבקשת... לפעמים אני מבקשת כשנופל לי ריס בכל מקרה....אני בטוחה שכולם רוצים שמשינה התאחדו :)

למעלה