שאלה יותר לותיקים

johny_abola

New member
שאלה יותר לותיקים

מה אתם יודעים על משרד פרסום צ'יסמריו ועל ליאור צ'יסמריו הבעלים? אני זוכר שהוא היה הפרסומאי הראשון של קסטרו, אבל האם הוא קידם אותם למשהו, או שרק ראובני-פרידן שפתח ליעל את המעיל הפך אותם לאימפריה? הוא גם עבד עם וולבו, לא?

99אחוז

New member
../images/Emo150.gifבשביל מה אם אפשר..

בשביל מה ? אם אפשר לשאול לפני שאני מספר לך

johny_abola

New member
שמעתי את השם, והוא לא היה לי מוכר

ואני בדרך כלל מכיר את משרדי הפרסום, אז מעניין אותי לדעת על המשרד הזה. למה אתה "חוקר"?

tr32

New member
ליאור (קונסטנזה) צ'יסמריו ../images/Emo161.gif

איש חביב. אם זכרוני עדיין מתפקד, הרי שהוא היה (או שעודנו) גם הפרסומאי של לשכת סוכני הביטוח, לשכת התיירות קפריסין או יוון או איזה אי אחר באזור ועוד כהנה וכ-ה-נא, מה גם שהמרצפות במשרד שם צבועות בשחור לבן (סתם עוד פריט לא רלבנטי שתפס את עיני ומאז תופס לי מקום בדיסק הקשיח והמתפורר שלי). לוולבו הוא עשה עבודה די יפה לאורך השנים, ונדמה לי שאפילו אחד הקמפיינים האחרונים אומץ/היה אמור להיות מאומץ ע"י וולבו בחו"ל (משום מה אני זוכר במעומעם משהו עם ביצה או עם אפרוח). היו שם כמה גילגולי שותפים בדרך, ועד כאן עקבתי. משרד בינוני-קטן-בינוני (אני מדבר על הגודל), שרצה להיות גדול, אבל מה לעשות - צפוף בצמרת, ואומרים שמי שמגיע לשם, או 1. שהוא יודע לעוף (אבל קודם להמריא) 2. או שהוא מספיק עקשן לעשות את הדרך הארוכה ולטפס

למעלה