שאלה/ ידיעה

שאלה/ ידיעה

במגזין "גו" פורסמה כתבה על זאק, ונסה, ניקי (ששיחקה את טרייסי בהירספריי) והיה רשום שם שיש שמועות שזאק וניקי יוצאים!!!!!! מישהו יודע על זה משהו? מצורפת הכתבה.

linoi1000

New member
זה סתם שמועות

אני קראתי באיזה אתר שזה שמועות..... גם היו שמועות שונסה וזאק נפרדו ושהוא יוצא עם השחקנית הראשית מהסדרה בניקולודיאון "לא נהדרת" so what???? לא צריך להאמין לכל דבר חח

didalf

Well-known member
זה מתוכנית כלשהי../images/Emo109.gif

שהם היו בה לקדם את הסרט. הם דיברו על הנשיקה שלהם בסרט ואז ביקשו מהם לשחזר אותה חח.

RayoDeLuz

New member
זה מערוץ המוזיקה הקנדי...

הצוות של היירספריי יצאו לקדם את הסרט שם והמעריצים רצו מהם עוד נשיקה... הם סרבו בהתחלה אבל אז ניקי יזמה את זה וזאק הופתע...

Princess110

New member
איכסססססססססססססססססססססססס

איזהההה מסכןן...!!!!!!! ברור שהוא הופתעעע..איווווווווווו אני נגעלת..איכססססססססססס וזווו הייתה נשיקה נשיקהה! גועלל נפש...! איפה השמנה הזאת משחקת איתו? ואפשר את הסירטו של התוכנית הזוו?

איזה שטויות כנסו -

ראיתי את הסרטון ! והוא אמר "מה את אומרת ניקי" ? ואז הוא נישק אותה , כלומר שניהם התנשקו בערך . הם משחקים בהיירספריי , והיא באמת מכוערת , אבל אתם שונאים אותה כי היא שמנה , אולי היא יותר אישיות מווסנה ?? אני ממש לא רוצה שהוא יהיה איתה אבל תרגעו הוא יעשה מה שבאלו .

Princess110

New member
תשלחי לי את הסירטון פליזז...

ויכול להיות שיש לה יותר אישיות מונסה..אבל מי אמר שאני אוהבת את וונסה? סתם אמרתי שהיא מכוערת ושהם לא ניראים מתאימים ביחד... והיא טיפה מגיעילה אותי..זהו לא אמרתי כלום על האישיות שלה!

לא נכון..

ראיתי את הסרטון ביוטיוב.. הוא לא הופתע או משהו כזה סתם אני חושבת שהמנחה או מישהיא לא תהיה אמרה להם לשחזר את הנשיקה והכל והקהל כאילו עודד את זה וזאק שיתף פעולה יפה מאוד בלי הפתעות וכל זה מקודם שאלו אותו אם הוא היה יוצא עם מישהי מהסרט היירספרי אז מי זאת תהיה והוא בחר את ניקי או איך שלא קוראים לה..

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

טעות קטנה חלה ההודעה הקודמת היא ממני ובטעות רשמתי עם הכינוי של אמא שלי.. טעות שלי.... והנה הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=FlhgP0FHn1E

לינק לחיץ

http://www.youtube.com/watch?v=FlhgP0FHn1E

יואו החתימה שלך ../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

כתבת שאין קומונה כזאת , וחשבתי שבאמת אין קומונה כזאת

למעלה