שאלה טפשית:

ש.פ.ד

New member
שאלה טפשית:

מה הסיפור של אניה עם ה- Easter bunny? אני יודע שהיא חושבת שזהו הדבר המפחיד ביותר בעולם, אבל מעולם לא הבנתי למה?! משהו?

אמממ

אני לא בטוח אם זה נחשב כספוילר אבל בכל אופן בעונה השביעית אמורים לגלות את זה לפי הספוילרים....

*superstar*

New member
תסבירו גם לי!!!!!

זה ממש לא ברור.... וגם לא זכור לי שהיא אמרה על זה משהו!

האמת שזה גם דיי הגיוני

ממה עוד יכולה אקס שדת נקמה לפחד? בטח לא משדים/מפלצות/ערפדים/טרולים וכו´. הדבר הכי הגיוני זה לתת לה לפחד ממשהו שיתפס אצל הצופים כלא מפחיד.

ארנבים ואניה...

וואו מלא זמן לא כתבתי... אוקי זה די ספויילר חלקי... אניה הרי היתה שדת נקמה (דה) ואני כבר לא זוכרת למה אבל הם מפחדים מארנבים... והכי חמוד היה השיר הקורע של אניה במיוזיקל -חובה לראות ולהעריץ אותה... אז זהו

Lizz

New member
תיאוריית פנפיק מעורפלת

plot bunnies הינו מונח המשמש כותבי פנפיקים ככינוי לרעיונות כלליים לסיפור המסתערים עליך לפתע ומכריחים אותך באכזריות לכתוב אותם. לעתים קרובות תמצא בפורומים משפטים כגון "ה*ארנב* הזה תקף אותי והתחיל לנשוך לי את הרגל, ועכשיו אני חייבת לכתוב אותו" או "יש לי חמישה *ארנבים* חדשים, מי רוצה לאמץ את חלקם?"... לא שהכותבים באמת מפחדים מרעיונות, אבל כשיש לך המוני רעיונות ומעט זמן או כוח לכתוב אותם... ומאחר וידוע לנו שג´וס מסתובב באינטרנט וקורא פנפיקים, אין מניעה להניח שהוא החליט להעביר את הפחד המיתולוגי לאחת הדמויות שלו. אניה. למה לא :)

Yuske

New member
זה בגלל...

אל תשכח שאניה הייתה שדה (או מכשפה) עד שהאחראים עליה (או משהו כזה) הפכו אותה לבת תמותה (בת 17 או משהו) אז מה מפחיד שדים מפלצות ומכשפות? (חוץ מהקוטלת)...דברים חמודים! וארנב הפסחא הוא אחד הסמלים של ה"חמידות" יתר שיש בעולם! מקווה שעזרתי!

Marsha Figg

New member
אני לא כ"כ יודעת,

הפסדתי הרבה עונות לפני החמישית (שעכשיו אני משלימה בביפ), אבל יש בפתיח המהיר מאוד הזה של הסדרה איזשהו קטע של אניה בתחפושת של ארנב או משהו כזה... או שאולי אני טועה... יכול להיות שיש לזה קשר לזה?
רחלי

ד י י ז י

New member
זה בהלווין.. כשזאנדר אמר לה להתחפש

למשהו מפחיד והיא באה עם זה , בטענה שארנבים מפחידים...

למעלה