שאלה טכנית

שאלה טכנית

מישהי יכולה אולי לפרט את הסוגים השונים של הגלולות והמחירים שלהם?

דנטל

New member
אני יודעת רק מה שאני לוקחת

אין סיבה שאדע מחירים של גלולות אחרות ובטוח יש סוגים שגם לא שמעתי עליהם. אני לוקחת גינרה ואני תמיד קונה חבילה של 3 חודשים שזה מאה וקצת ש"ח, אז חבילה של חודש בטח עולה 40 ש"ח בערך.

../images/Emo4.gif

תודה. למה הדברים האלה כל כך יקרים? זה פשוט לא הוגן שמי שלא יכול להרשות לעצמו אמצעי מניעה לא יוכל להנות מיחסי מין

דנטל

New member
בעקרון, זה בסך הכל 40 ש"ח בחודש

אבל אני מאוד מבינה אותך
, כי היתה לי תקופה של כמה חודשים טובים שלא לקחתי גלולות כי אפילו את הסכום הזה לא היה לי. מה עם קונדומים? יש חבילות שעולות 20 ש"ח, שלא לדבר על זה שלפחות אצלי הגברים הם אלה שמשלמים על קונדומים ואני בחיים לא הוצאתי על זה אגורה, כך שזו אופציה טובה כשאין לך כסף.

נכון

אבל זו בכל זאת אחריות משותפת. ואני קצת מפחד מהקונדומים של 20 ש"ח כי אני ממש לא יודעת כמה הם שווים. חוץ מזה שלפעמים ההרגשה היא שגם את זה אין לי

דנטל

New member
גם אני פחדתי מקונדומים של 20 ש"ח

אבל באמת שמחיר נמוך לא תמיד מעיד על איכות נמוכה. הקונדומים הספציפיים האלה (מצטערת, ממש לא זוכרת את השם, אבל נדמה לי שהם היו צרפתיים) הראו עמידות וענו על הדרישות. לגבי אחריות משותפת - וואלה? אז שישתתפו איתך במחיר של הגלולות. נראה אותם. מישהו מהם אי פעם שילם לי על הגלולות? ממש לא! גם אני לא שילמתי על הקונדומים ואם אין להם קונדום, אז שיחפשו אותי בסיבוב. לגבי מחסור בכסף - אחד הדברים שהכי עזרו לי בחודשים הקשים (בנוסף לחברים שהיו לצידי) הם הבקבוקים לפקדון. אני עד היום אוספת, אבל בחודשים ההם זה ממש היה אויר לנשימה כשאפילו 4.5 ש"ח למונית שירות לא היה לי ו- 18 בקבוקים בסך הכל זה מה שהבטיח שלא אלך חצי שעה בגשם לעבודה.

דנטל

New member
מאוד לגיטימי לבקש שיתחלק בהוצאות

יכול להיות שזה היה קונדומי. אני באמת באמת לא זוכרת.

למעלה